SvExY 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan prodajem hondu cx 500 1978 godiste stanje odlicno motor je stranac ispravan radi kao sat cena 950evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem hondu cx 500 1978 godiste stanje odlicno motor je stranac ispravan radi kao sat cena 950evra Jeli u fabrickom stanju. ??? Postavi sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan jeste skroz je fabricka ima samo dva vlasnika ja sam je kupio pre dve godine i tako mi stoji inace je stvarno dobra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste skroz je fabricka ima samo dva vlasnika ja sam je kupio pre dve godine i tako mi stoji inace je stvarno dobra Odakle je uvezena, na kojim je tablama,kilometraza,slika,slika,slika. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan iz austrije ima 40 000 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan slike su malo losije los aparat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan slike su malo losije los aparat Malo je skupa sprem ove koja je isto 950 E sa 42000 km i 1981.god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SvExY 2 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro moja stoji godinama kad bi se ocistila ispolirala i ona bi sijala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...