Uros Telalic 1 Napisano pre 12 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam u svetu bajkera i zelim da se posavetujem sa vama iskusnijima. Tek sam polozio za A1 kategoriju i imam 17 godina i budzet za prvi motor nesto vise od 1500e. Video sam oglas na polovnim automobilima da se prodaje motor iz naslova. Jedino sto me koci sto je presao 16000km ali cena je svega 1400e. Vlasnik je u opisu stavio da je skoro promenio plocice napred i nazad, lanac ulje i filter. Da li mozete da mi pomognete da mi iskreno kazete koliko cu ja moci da predjem sa njim ako ga kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3783 Napisano pre 11 sati Drug član, 1867 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nov sam u svetu bajkera i zelim da se posavetujem sa vama iskusnijima. Tek sam polozio za A1 kategoriju i imam 17 godina i budzet za prvi motor nesto vise od 1500e. Video sam oglas na polovnim automobilima da se prodaje motor iz naslova. Jedino sto me koci sto je presao 16000km ali cena je svega 1400e. Vlasnik je u opisu stavio da je skoro promenio plocice napred i nazad, lanac ulje i filter. Da li mozete da mi pomognete da mi iskreno kazete koliko cu ja moci da predjem sa njim ako ga kupim?Taj motor nov sa garancijom ne košta puno više od toga. A bez gledanja i probe ne može niko da ti kaže koliko možeš preći s tim motorom.Edit: pogledao sam oglase, vidim da su sad 2000e novi.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1992 Napisano pre 10 sati Drug član, 568 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je razlika u ceni u odnosu na nov mala ili velika je izuzetno subjektivno viđenje, tih 500e je 1/3 budžeta koji momak ima... @Uros Telalic Ako si u mogućnosti da dobaciš do novog, svakako je bolje zato što dobijaš garanciju od 2 godine, koju konkretni polovnjak više nema kao što je napisano u oglasu. Ide zima, neće se voziti previše, bolje da sačekaš, prištediš ako možeš još nešto i sačekaš februar-mart da kupiš. Važno pitanje i ne bih da ti rušim sneška, da li imaš budžet za opremu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Telalic 1 Napisano pre 10 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23Hvala ti na odgovoru, problem je sto moji roditelji ne podrzavaju nikako ideju voznje motora, pa onda 500e pravi stvarno veliku razliku u mojim godinama. Sto se tice para za opremu, slagao bih te kad bi rekao da imam . Ali bi se skrpio na pocetku za kacigu i rukavice pa kasnije bi kupovao i ostalo… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 252 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ćeš moći da pređeš zavisi od mnogo faktora pa ti niko ne može reći pravi odgovor. Moj drugar je prešao 43.000 km pre nego što je otišla mašina. Novu je kupio i održavao redovno. Ja bi na tvom mestu uzeo Keeway Speed. Nije lep kao Peda ali je sigurniji izbor a pritom će ti ostati para za opremu i neočekivani trošak ako ga bude bilo. Speed je 3x podvozniji od Pro XT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12098 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2851 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je 125ccm za nesto sto se vozi kao R.Mislim na polozaj tela.Lezis ,a ide 80km/h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Telalic 1 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PNHvala na savetu, razmatrao sam i Keeway speed medjutim izgled mi se uopste ne svidja i peda mi ima neuporedivo lepsi, a realno u ovim godinama kada ne gledam neki kvalitet najbitniji su mi zvuk i izgled . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Telalic 1 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaMa svestan sam ja i toga ali ja sam u tim godinama kada mi to nije toliko bitno, vec su mi dve najbitnije stvari zvuk i izgled a zvuk se da srediti lako a izgled ima nestvarno dobar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12098 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2851 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Peda je donji kvaalitet.Trazi redovno odrzavanje,da je odrzi u zivotu.Sto bi rekli cist kinez.Koliko ce da izdrzi jurnjavu i silovanje,javices nam. Inace i ja vozim Pedu skuter 125ccm.Uz umerenu voznju ,nemam problema.Bar za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Telalic 1 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan @cezarpaKoliko si presao ti sa svojom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 252 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se toliko sviđa onda je kupi. Kod Pede nema mnogo pravila. Može da ti traje 1.000 km a može 50.000 km. Najbitnije je kao što kolega kaže da održavaš često i da ga ne siliš previše (od ovog drugog verujem da nema ništa). Video sam Pedu Rocket 50 sa 47.000 km bez znakova da je mašina pred kraj. Redovno je održavana a video sam i par Pede koje su crkle pre nego što su na satu prešle 3.500 km. Keeway Speed-u sam vadio dušu svih 52.000 km ali sam je redovno održavao. Crko mi na 70.000+ (uzeo sam ga sa oko 20.000km). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12098 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2851 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Uros Telalic said: @cezarpaKoliko si presao ti sa svojom? 3500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 947 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druže, znam da si mlad i da jedva čekaš da kupiš i voziš motor ali učini sebi veliku uslugu tako što ćeš da zaobiđeš ta Peda govna u veoma širokom luku. Ima za te pare da se kupi sigurno neko pristojno polovno motrče a i da nema bolje prištedi malo pa kupi sebi nešto što nije kinesko sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...