lemy 1296 Napisano pre 1 sat Drug član, 1190 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, prodajem moj KTM 790 Adventure iz 2020. Prešao je 40.000km, kupljen je u Promoto, nije iz uvoza, ja sam drugi vlasnik. Motor je generalno u super stanju ima i dosta opreme , centralni kofer, bočni nosači kofera shad i bočne torbe Touratech (nisu na slikama koristio sam ih jednom, dva puta), Akrapovich, kojekakve sitnice od Peruna, Kineza... Prošle godine je na 30.000 urađen veliki servis kod Zexa, zamenjene sve tečnosti, naštelovani ventili, zamenjen lanac i lančanici i sve ostalo potrošno što je trebalo. Ja sam prošle godine sa njim prešao skoro 10.000km uz čisto uživanje. Ove godine 200-300km, kupio novu igračku, a i bataljujem asfalt. Servis urađen na početku sezone naravno, nov akumulator... Motor je potpuno ispravan, bez nekih skrivenih mana (bregaste su u dobrom stanju ima i video dokaz), registrovan, vodi se na mene. Cena je na oglasima 8.300 ali za forumaše u toku zime naravno popust. Ostale informacije na tel 064/2-000-155 ili ovde na forumu. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...