Tecaub 52 Napisano Nedelja u 18:29 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: Zna li neko koliko kubika i koliko KS ima to motorce.Kako ce da prodje tehnicki,ako se ne cacka nista? Lako ima blokadu ispod sedista, procitaj predhodne postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Nedelja u 19:11 (promenjeno) Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citam ja svasta.Nacice se neki mudrac u komitetu za saobracaj ili sl. merice kubikazu.Sa 50ccm 120km/h tesko Tomos 15slc imao je 6ks isao 85 km/h.poredjenja radi.Moj Peda Connect ima 10 ks ide 100km/h. Promenio Nedelja u 19:13 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 36 Napisano Nedelja u 21:49 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Citam ja svasta.Nacice se neki mudrac u komitetu za saobracaj ili sl. merice kubikazu.Sa 50ccm 120km/h tesko Tomos 15slc imao je 6ks isao 85 km/h.poredjenja radi.Moj Peda Connect ima 10 ks ide 100km/h. Ti isti mudraci nek uporede nas zakon sa evropskim, gde u vecini zemalja sa Am/ B kategorijom moze da se vozi i 125cc Meni za po gradu ne bi trebao lazni 49cc da mogu da uzmem i vozim 125cc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Ponedeljak u 05:27 Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tome sa 125ccm da vozim na B smo se nadali jos kad sam ja bio mlad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 326 Napisano Ponedeljak u 08:12 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan A da nepricamo o tome da u vecini zemalja cak ni tablice netrebaju do 49ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Ponedeljak u 08:17 Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli nista od tog zadovoljstva. Pitanje kubikaze pojedinih modela ostaje.Kao i moguci problemi na tehnickom. Mada ja vozim skuter bez katalizatora,i tu su moguci problemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4018 Napisano Sreda u 17:16 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Od merenja kubikaže nema ništa. Mogu da mere brzinu. I to i rade. A Peda i sa blokadom ide dobrano preko 45. Tako da, moraćemo se dovijati.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 52 Napisano Sreda u 17:21 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gordak985 je napisao: Od merenja kubikaže nema ništa. Mogu da mere brzinu. I to i rade. A Peda i sa blokadom ide dobrano preko 45. Tako da, moraćemo se dovijati. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Mislim da sat laze, pokazuje vecu brzinu nego sto ide.mislim da laze oko 20km na sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Sreda u 18:26 Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovo neka drzava koja drzi do zakona ovo ne bi bilo prodato kao 50ccm. Ovako prve dve godine kad nema tehnickog prodje.Posle ako je kartel na vlasti svi se prave ludi.Pise 50ccm mozda jos godinu, dve se provlaci.Posle ce moped vec biti star,padne globa u A kategoriju.Ili zabrana ucestvovanja u saobracaju.Recimo ne zadovoljava euro norme.Ili jos gore vlasnik digne ruke od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4018 Napisano Sreda u 18:37 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Nije do države ovaj put, homologovani primerak je bio 50ccm, sa blokadom, taj neće ni 40. Država stvarno ne može da proveri svaki primerak novog vozila da li odgovara homologaciji.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Sreda u 18:39 Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan A drzava je naivna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 36 Napisano Sreda u 20:16 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gordak985 je napisao: Nije do države ovaj put, homologovani primerak je bio 50ccm, sa blokadom, taj neće ni 40. Država stvarno ne može da proveri svaki primerak novog vozila da li odgovara homologaciji. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Nove serije, od novembra, idu oko 55-60kmh (po satu) sa blokadom. Sacuvati originalni CDI i mislim da ce proci a i na tehnickom, ne mora Djura bas da odvrne do kraja, ne vidi se na kameri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 36 Napisano Sreda u 20:19 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cezarpa je napisao: Da je ovo neka drzava koja drzi do zakona ovo ne bi bilo prodato kao 50ccm. Ovako prve dve godine kad nema tehnickog prodje.Posle ako je kartel na vlasti svi se prave ludi.Pise 50ccm mozda jos godinu, dve se provlaci.Posle ce moped vec biti star,padne globa u A kategoriju.Ili zabrana ucestvovanja u saobracaju.Recimo ne zadovoljava euro norme.Ili jos gore vlasnik digne ruke od njega. Uvozna farbicka faktura kaze 49cc, prodaje se sa istom i u drugim zemljama, ne samo kod nas... samo sto druge zemlje verovatno ne mere max brzinu... u danasnje vreme je opasnije voziti to sto ne moze brze od 45kmh... u dva razlicita salona poznatih uvoznika su mi pricali kako godinama zvanicno traze da se prizna kao u EU 125cc sa Am i da onda prestaju da uvoze modele od 50cc total... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12467 Napisano Sreda u 20:25 Ne silazi, 2943 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nece skoro da priznaju 125ccm sa AM. Dobro pise 49ccm,ok.Pored 50 kubika ogranicenje je i u Kw?4kw? Brzine ko je ste prikazali prevazilaze Tomos 15 6ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 36 Napisano Sreda u 20:41 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, cezarpa je napisao: Nece skoro da priznaju 125ccm sa AM. Dobro pise 49ccm,ok.Pored 50 kubika ogranicenje je i u Kw?4kw? Brzine ko je ste prikazali prevazilaze Tomos 15 6ks. Imam negde papire od kupovine, bas cu slikati sve sta pise... Ide on (po km satu) oko 100kmh sa laganijim vozacem ali to je realnije 70tak kmh... U turskoj imaju preko 100cc pod imenom RKS sniper 50, video sam snimak na kojem je isao 120 po satu ali se ne vidi da li je nizbrdo.... svejedno, ja niti imam.iskustva za te brzine niti ih planiram, bitno mi je da ne ide 35kmh po beogradskim uzbrdicama kao obican 50cc pa si svima meta za obilazenje makar vozio i uz srednju liniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4018 Napisano Sreda u 20:45 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sat laze, pokazuje vecu brzinu nego sto ide.mislim da laze oko 20km na satMerio sam ja Pedu po GPS-u, 85 sam postigao preko mosta na Adi. To je na oko 115, odokativ o po cajgeru pošto nije graviran toliko :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 36 Napisano pre 22 sati (promenjeno) U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, cezarpa je napisao: Nece skoro da priznaju 125ccm sa AM. Dobro pise 49ccm,ok.Pored 50 kubika ogranicenje je i u Kw?4kw? Brzine ko je ste prikazali prevazilaze Tomos 15 6ks. 2KW po podatcima iz papira Promenio pre 22 sati član Sijamski_Mrmot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...