momirsaracc 0 Napisano Jun 28 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da uzmem motor neki u A2 kategoriji, i naišao sam na Kawasaki VN 1500 Classic Vulcan iz 2002. u super stanju, koji mi se baš dopada, i odgovara mi njegova veličina zbog moje visine itd. Sve u svemu uvežen je iz Švajcarske, ima uradjen AMSS pregled i izdato uverenje u kome piše 35,3 kw. Da li bi tih .3kw pravilo problem sa policijom? Odnos snage i mase nije problem jer je dosta ispod 0.2 jer motor ima 310kg. Hvala unapred!:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11824 Napisano Jun 29 (promenjeno) Ne silazi, 2706 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da. : A2 KATEGORIJA vam omogućava da vozite MOTOCIKLE čija snaga nije veća od 35kw. Jako zanimljiva kategorija koja vam daje veliki izbor motora koje možete voziti. Možete voziti motore koji imaju preko 600cm3 ukoliko im snaga ne prelazi 35kw. A2 kategorija - polaganje - cena - snaga motora do 35kw WWW.AUTOSKOLAPAVLIN.COM Polaganje za a2 kategoriju (motor čija snaga ne prelazi 35kw )u auto školi "Pavlin" na Novom Beogradu. Za više informacija o ceni i uslovima kliknite na link. Promenio Jun 29 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...