Hacky 1464 Napisano Jun 15 (promenjeno) Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju vernu dragu CBFku, 2007. god, nekih 68k na satu, kod mene od 2017, drugi vlasnik u SRB, uvoz iz Švice valjda. U poslednjih par godina slabo vožena, pre toga bila u Grčkoj, Bugarskoj, na Dolomitima i Navaku. Mažena, pažena, vožena, ima par estetskih detalja koji su isključivo posledica proteka vremena i vremenskih prilika. Motor kod mene sigurno, a rekao bih ni pre mene, nije ni ispušten, a kamo li da je padano. Svi servisi rađeni na vreme ili pre, sipana full sintetika na svim servisima osim na poslednjem kad sam sipao Ipone Katanu 10-40 pre 600-700km. Na početku ove i na kraju prošle sezone zamenjeni: ulje, filter ulja, filter vazduha, svećice, ulje u kočnicama, ulje u kvačilu i ulje u štapovima. Nove obe Pirelli Angel GT gume stavljene pre možda 2k km, registrovan do kraja 2025. Ni u kom slučaju hitna prodaja, prenos vlasništva u MUPu obavezan odmah po kupovini. Garažiran. Cena 3800, uz motor ide nodač top case-a, neka matora maxia cela i potpuno funkcionalna sa pločom, samo što je loše farbana u crno od strane mene, oridjidji service manual u par tomova i novi neformirani akumulator. Izvinjavam se što ovako postavljam oglas, nikako da se nakanim da oglasim, pa kao računam nateraću samog sebe da se više bavim prodajom ako išta postavim. Prodajem jer sam se (nadam se) definitivnl prešaltao na enduro i sklanjam se od ludila u saobraćaju. Slike šaljem naknadno u sledećim postovima. 063380084 Dušan Slobodno zovite, pitajte, sms, WhatsApp, Viber (#pederistop). Nisam za sada nigde osim ovde oglasio. Hvala na interesovanju i srdačan poy Promenio Jun 15 član Hacky 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1464 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1464 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1464 Napisano Jul 25 Zainteresovan, 662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez guranja molim 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...