Mojsa 226 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ste upoznati ali nas prijatelj Dalmatino je to vece pri povratku sa druzenja pao i povredio kljucnu kost (to vece je bio petak 13.) Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se sa druženja i moto berze, bio prisutan i naš drug Dalmatino. Njega već neko vreme bije maler(po ušima), neki dan mu je verni DR odkazao poslušnost a on je da nebi ispalio mene u dogovoru za odlazak na druženje u Futog, došao sa yamahom skuterom, što možete videti na slici gore. Na povratku sa druženja u petak, uhvatila nas je prava vejavica i kad smo se već razdvojili u gradu, skoro pred samom kućom on je naišao na deo ulice koji nije bio očišćen a yamaha se samo prizeljila. Na žalost pri padu pukla mu je ključna kost. Daljnju proceduru već naslućujete... Pozdravljam i ovim putem mog prijatelja koji je održao svoju reč i sa skuterom po vejavici krenu samnom. I da mu poručim da ne bude sad ceo dan u kafani... IDI KUĆI BAR SAD KAD NE VOZIŠ MOTOR!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vozio skuterče po snegu a nije ugradio ralicu napred?? Malo bolna povreda, ali nije ništa strašno.... što pre da se ozdravi, to je naređenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd je naš Dalmatino... rukom malo slabije maše al' važno da mu sve "drugo" funkcioniše... mislim da bi bilo mira u kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Tvrd je naš Dalmatino... rukom malo slabije maše al' važno da mu sve "drugo" funkcioniše... mislim da bi bilo mira u kući ne pamtim kad sam ovoliko dugo dio u kuci. cela dva dana.ne boli mene kljucna kost toliko koliko me boli frajlauf za dr po ceni od 650e u markosu RMS. a u madjarskoj 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene ne boli toliko što si pao i što si slomio ključnu kost,nego me boli brate što nas nisi zvao kada si pao da dođemo i da ti pomognemo.Duleduka i ja smo bili na 100 metara od tebe ispred Fashiona.Ne daj se buraz,želim da ti koske što pre srastu i da krenemo u nove avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene ne boli toliko što si pao i što si slomio ključnu kost,nego me boli brate što nas nisi zvao kada si pao da dođemo i da ti pomognemo.Duleduka i ja smo bili na 100 metara od tebe ispred Fashiona.Ne daj se buraz,želim da ti koske što pre srastu i da krenemo u nove avanture. da mi je trebala pomoc budi siguran da bi te zvao . ne jednog nego sve pa da napravimo zurku u urgentnom.sve je proslo ok.evo sledeci put ako okinem tebe zovem prvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan .......evo sledeci put ako okinem ..... PU PU PU Nedaj Bože više!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan druzenje sa ucesnicima relija i drugim gostima , uz prisusvo dosta ljubitelja moto sporta u sali kulturnog centra u futogu hvala svima koji su bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sretne ti rane junace! Da je bio Dr u pitanju (voznji) sigurno ti ne bi bilo nista... Da se sto pre kompletiras i sa koskom i sa laufom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ovolikom odazivu, drago mi je sto vidim da moto sport ima svoju publiku svuda! Povredjenom drugaru zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci na hrabrosti sto ste po takvom losem vremenu isli da se upoznate i cestitate uspeh nasim ucesnicima na dakaru Bozi i Gaboru,mozda sam neskroman ali voleo bih da na sledecem reliju osvoje podijum,drzim im palceve,a Dalmatinu iako ga ne poznajem zelim brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...