Grnca 1472 Napisano juče u 08:13 Vinyl rider, 849 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Kao u naslovu, nov mesh fresh guzni podmetač koji osim udobnosti - ladi porodični nakit i drži ih u optimalnoj temperaturi. Univerzalan, kvalitetan, neophodan za dužu vožnju. Ja lično koristim Tucano i Iron Jias. Nov nekorišćen 3000 , podložno dogovoru Može viber sms 0638456079 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1472 Napisano juče u 09:24 Vinyl rider, 849 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Može LOCK , ode u BG !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 260 Napisano juče u 12:29 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se nabavi? Mozda bi uzeo ja za zenu i mene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1472 Napisano pre 18 sati Vinyl rider, 849 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Vitez Koja je napisao: Gde ima da se nabavi? Mozda bi uzeo ja za zenu i mene Trenutno u SRB znam za MotoBike Kac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...