fanky 1011 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta Goshke, apsolutno bez imalo zadrske ti zavidim , da nisam zenjen odma bih te cimao za broj , izvini za off ali ne mogu a da ne prokomentarisem ovakvo stvorenje. Cepaj dalje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan heheeh samo cekam kad ce neko od onih klinaca sa skejtom da je pokupi na onoj rampi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 17, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam aparat pre 2 dana. Ovo je prvi portret Canon 600D, kit objektiv 18-55, 1/160 F5.6 ISO100 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 17, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I jedan brzinski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 18, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prva je kul, dok kod druge mnogo toga skripi. Od sipke i horizonta koji prolaze kroz glavu, do loseg kadra. Potrudi se da pozadina doprinosi fotografiji, tj da bude deo fotografije a ne da smeta Naravno, neke stvari nekad ne mogu da se izbegnu, al' samo vezbaj Od mene jos jedna serija: Filip&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Filip&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Filip&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Filip&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Pozajmili smo neciji moped da nam pozira Filip&Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 18, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan divota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kažete kako stalno tupim i pametujem a ne kačim ništa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Februar 21, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ja tebi da drzim slovo. Bilo bi dobro da ti nisu blago stresene, posebno prva. Ili je ubila kompreisja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Februar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ja tebi da drzim slovo. Bilo bi dobro da ti nisu blago stresene, posebno prva. Ili je ubila kompreisja?! Ne razumem sta htede da mi kazes ovim stresene? Na boje mislis (malo tamnije) ili...? Svako slovo je dobrodoslo kad sam ja u pitanju! By the way, ubija me ova 50ca plastikanerka i displej na rebelt2i-u. Dok pravim fotke, one izgledaju sjajne, boje puno, ostre, ma milina jedna. Kad ih prebacim na komp, haos na sta lice. Nista nije ostro, boje mnogo bre bledje nego na displeju na apratu. Ne znam sta da radim, poludeh! Nikod d70s + 35mm 1.8 je azdaja za razliku od Canon rebel t2i + 50mm 1.8. Nije bas za poredjenje, ali ova 50ca mi se smucila. Moram da je prodajem i da uzmem onu 1.4. A mozda i da prelazim na ff. SVE BIH JA SAD I ODMAH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 24, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja nikako da zavolim taj 35mm 1.8 ..... imam ga već dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 28, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr Ivana by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko tozla covece:) jel drasticna razlika u potroshnji tvog motora kad vozis nju u odnosu na neku drugu ribu koja nema tozla:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Februar 28, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem sta htede da mi kazes ovim stresene? Na boje mislis (malo tamnije) ili...? Mislim da su kao da ti se tresla ruka na duzoj ekspoziciji. Nemaju ostrine tamo gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 28, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan muljaz... vreme je za dijoptriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem sta htede da mi kazes ovim stresene? Na boje mislis (malo tamnije) ili...? Mislim da su kao da ti se tresla ruka na duzoj ekspoziciji. Nemaju ostrine tamo gde treba Nesto mi se desava ili sa apratom ili sa objektivom. U poslednje vreme mi sve nesto mutno u pm. Moram da vidim sta je. Mada, jeste bilo manje svetla nego sto treba. Mora blic da se nabavlja... Hvala na skretanju paznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Februar 28, 2014 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u slicnim uslovima sa stativa pa ces videti. Probaj i neki drugi objektiv. Ja sam jednom imao los primerak objektiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki portret ali mi je simpa ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 2, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Luka.. by Aleksandar Šumi, on Flickr Luka iz 357, sreli smo se u NS pre nekoliko dana.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 2, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Marina by Slobodan Gosic, on Flickr Sanja by Slobodan Gosic, on Flickr 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 20, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan IMG_3588 by Slobodan Gosic, on Flickr Colorful by Slobodan Gosic, on Flickr Ljubica by Slobodan Gosic, on Flickr Marija by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_4428 by Slobodan Gosic, on Flickr Selfie time by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_3928 by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_4289 by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_4291 by Slobodan Gosic, on Flickr IMG_2883 by Slobodan Gosic, on Flickr Summer by Slobodan Gosic, on Flickr Street life by Slobodan Gosic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 22, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki hostesa sa sajma BG Car Show by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr BG Car Show 2014 by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja drugarica Milica mi malo ispozirala. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 23, 2014 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Moj Vuk... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...