K_A_W_A 979 Napisano Maj 16 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi u ormanu DELL Latitude D600 laptop. Pali, normalno radi, otvara aplikacije. Ima original svoj adapter. Poklonio bih nekoj osobi kome stvarno to treba, a ne da ide na Kupujem Prodajem. PREUZIMANJE SAMO I SAMO LICNO KOD MENE U NS. Ne bih ja odredjivao kome ide ovaj laptop, nego onaj kome zaista treba, nek napise prvi ovde ispod komentar da mu treba i moze da dodje po njega. Mislim da je to i vise nego fer i korekto, pa nek svi vide. Eto Za adresu preuzimanja u Novom Sadu se dogovaramo u inbox. 27 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 718 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 353 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Menibi trebao , ako nije problem. jedan mi bas crkao pre neki dan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Maj 21 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan LapTop je danas poklonjen. Hvala svima na reakciji i lepim porukama. Želim vam puno sigurnih kilometara i svako dobro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...