Joseph B. 142 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam tri ponude: Honda CB400T 1980 45000km Yamaha XS400SE 1981 30000km Honda CX500 1986 41000 Prvenstveno me interesuje potrosnja i pouzdanost. Thanks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ono prvo ili treæe na V... I ja bih se dvoumio. Yamaha je najslabija, ali je lep motor, samo što ne spada u tu koncepciju kakva je honda... ps. pouzdanost i potrošnja je diskutabilna, obzirom na godišta motora... Zamisli koliko je puta samo navrnuta o odvrnuta sveæica, pa snabdevenost delovima, pa ostalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1586 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec pazaris takav motor, ima jedan lik u Milanovcu koji prodaje Hondu CBX750F, nisam siguran za godiste, ali mislim da je 84. Bas je ocuvana, hteo je drugar da je kupi pa je odustao (nije imao love), malo je i presla, vise se ne secam koliko. Tip je prvi vlasnik i pican za motore, mozda si ga video na SAT-u, pravio je neki trajk od Fice. Ako si zainteresovan javi da ti nadjem njegov broj da se raspitas za detalje. E da, jedini problem po mom misljenju je cena, trazio je 2000e pre pola godine, ali sam cuo da je malo spustio... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je,kume,za taj motor 2000e... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 18, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ... Prvenstveno me interesuje potrosnja i pouzdanost.Thanks. U tom sluèaju bi moj izbor bio CX500. V2 motor sa vodenim hlaðenjem, prodato ih je zilion u svoje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se oglasili... Pisite na temu jos, posto treba da se odlucim do sutra uvece! Ako neko ima i konkretne podatke o potrosnji iz iskustva, i to bi dobro doslo. Na zalost ne mogu sebi priustiti nesto novije, ni iznad 500ccm. Ovaj motor ce morati da izdrzi sledecu sezonu i to puno kilometara. Ne interesuje me krajnja brzina, bitno mi je da moze da ponese mene, i dosta prtljaga, da ne trosi puno, i da nema neku posebnu zelju da se pokvari. Takodje bih zeleo da procitam nesto i o nedostacima i o cestim kvarovima, ako se mogu tako generalizovati stvari. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Hondu CB450s, koju sada prodajem. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2202 Kod mene je vec dve godine i sa njom sam presao preko 20 000km i prezadovoljan sam. Motor je udoban, veoma je podvozan i lako upravljiv, ima dovoljno snage, solidna putna brzina mada ne i krajnja. Stoga, od ova tri motora bi ti preporucio CB400T jer je to veoma slicna koncepcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 18, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj izbor bi bio cx 500... 50 konja (V2) naspram 27(twin) kod yamahe i cb400t. a naravno i zbog godista, a i vizuelno izgleda kao "pravi" motor. Ako on otpadne onda uzmi yamahu , sigurno ces biti zadovoljan manjom potrosnjom, a i lepo izgleda. CB 400t kao zadnja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moja CB450s ima 44ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 19, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moja CB450s ima 44ks. I tri na karte :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 19, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan CX500 i kraj. Ja sam se kanio da uzmem jednu prosle godine. Masina je upravo za to sto tebi treba. - pouzdan V agregat do :!: :!: i jos kardanac, to je mrcina ko stari bavarci i guzonje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...