goreticb 0 Napisano April 22 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: nema se Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zeleo bi da kupim ninju ove gneracije, ali nisam nasao neki dobar review ili utiske o njemu na forumu. Zanima me kako se motor generalno pokazao, da li ima neke mane i da li bi mozda uzeli neki drugi r 600cc motor za 7000-8000. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7491 Napisano April 22 Drug član, 2091 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mane nema , s tim sto je to izrazito mali motor ...ako si "gabaritan" , savetujem probu nekog ko ti je u blizini i ima taj model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goreticb 0 Napisano April 22 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: nema se Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Mislim da mane nema , s tim sto je to izrazito mali motor ...ako si "gabaritan" , savetujem probu nekog ko ti je u blizini i ima taj model Oko 180cm, 75kg sam, koliko sam gledao po yt voze ga ljudi slicni meni, a mnogo mi je lepsi nego yamaha r6 koja moze da se uzme za te pare . Svakako bi ga probao pre kupovine nego vidim da je redak kod nas nema ih bas puno na oglasima, verujem da za delove i odrzavanje moze sve da se nadje, makar u ovlascenim servisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...