Jump to content

Moto Zajednica

M8 Put Prijepolje - Aljinovići

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: CFMOTO 450MT / Gilera Runner VX

Pozdrav,

Otvaram ovu temu u nadi da će mi možda neko pomoći oko nedoumica vezano za put M8.

Planiram u maju jednu kraću vikend turu po Srbiji. Plan mi je da prvi dan vozim od Beograda do Manastira Mileševa i tamo da prespavam.

Drugi dan bi trebao da budem u Sjenici tu mi je za oko zapao jedan put tj. kao što naslov kaže M8. Tačnije deonica Mileševo - Hisardžik - Milošev Do - Karaula - Aljinovići.

Po google mapama sam pronašao da je ta deonica dugacka oko 26km, da je ucrtan kao M8 put. Po slikama sa satelita se vidi da je to većinski makadam i blato. Ono što me muči sa slika sa satelita jeste što deluje kao da je u nekim delovima put ili ne postoji ili se na sred puta nalaze posečena stabla drveća.

Kako ne bih išao u totalno nekošeno zanima me da li je neko ikada prošao ovim putem i da li zna da li je uopšte moguće proći tim putem u maju mesecu?

P.S

Znam da postoji put preko Prijepolja, Nove Varoši, Zlatara do Sjenice. Ali to nije poenta :D

image.thumb.png.a8f1ce4c4c3fd5ed14aa9d0ee9cb678c.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja