kiki93 5 Napisano Utorak u 10:12 U prolazu, 1 post Lokacija: Belgrade Motocikl: CFMOTO 450MT / Gilera Runner VX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Otvaram ovu temu u nadi da će mi možda neko pomoći oko nedoumica vezano za put M8. Planiram u maju jednu kraću vikend turu po Srbiji. Plan mi je da prvi dan vozim od Beograda do Manastira Mileševa i tamo da prespavam. Drugi dan bi trebao da budem u Sjenici tu mi je za oko zapao jedan put tj. kao što naslov kaže M8. Tačnije deonica Mileševo - Hisardžik - Milošev Do - Karaula - Aljinovići. Po google mapama sam pronašao da je ta deonica dugacka oko 26km, da je ucrtan kao M8 put. Po slikama sa satelita se vidi da je to većinski makadam i blato. Ono što me muči sa slika sa satelita jeste što deluje kao da je u nekim delovima put ili ne postoji ili se na sred puta nalaze posečena stabla drveća. Kako ne bih išao u totalno nekošeno zanima me da li je neko ikada prošao ovim putem i da li zna da li je uopšte moguće proći tim putem u maju mesecu? P.S Znam da postoji put preko Prijepolja, Nove Varoši, Zlatara do Sjenice. Ali to nije poenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...