pedjazz 548 Napisano April 14 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam na YT video o ovoj masini Da li neko zna nesto o ovom modelu i ima li gde nesto o njemu... https://pin.it/1556lyV56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 360 Napisano April 14 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki AI render. Sumnjam da ce biti takav. Ovaj trenutni je fantastičan!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano April 15 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Render je, malo i nelogičan obzirom da su na istom paralelna 4 cilindra u pitanju sa oznakom XL (što je trenutno Transalp 750) a šasija i segment mi je približniji crossrunneru koji je opet v4 iliti VFR agregat, tako da mislim da je nasumično generisana AI slika od strane nekoga ko i nije baš u materiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...