Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZR 7 cudan zvuk dekle

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Moje postovanje , potreban mi je savet nekog ko je imao slican problem. U pitanju je kawasaki Zr 7. Kada je motor hladan ( prvo paljenje ) unutar dekli sa leve strane ( namotaji, magnet ) cuje se kao neko kucanje,grebanje , struganje necega kako god. Motor se zagreje i to postaje dosta blaze i tise ali taj zvuk je i dalje prisutan pa cak i u voznji na malim obrtajima. Takodje kada je motor izbacen i kada "isturiram" pored tog kuckanja,grebanja itd cuje se zvuk kao neke vibracije ( kao da je neki sraf tipa labav pa odradi taj zvuk vibracije). Ako ke neko imao slicnih problema bio bih mu zahvalan na savetu. Zivi bili i hvala vam 🤝

Ovakav problem je u pitanju.

Promenio član PetarZr7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5059 postova
Moje postovanje , potreban mi je savet nekog ko je imao slican problem. U pitanju je kawasaki Zr 7. Kada je motor hladan ( prvo paljenje ) unutar dekli sa leve strane ( namotaji, magnet ) cuje se kao neko kucanje,grebanje , struganje necega kako god. Motor se zagreje i to postaje dosta blaze i tise ali taj zvuk je i dalje prisutan pa cak i u voznji na malim obrtajima. Takodje kada je motor izbacen i kada "isturiram" pored tog kuckanja,grebanja itd cuje se zvuk kao neke vibracije ( kao da je neki sraf tipa labav pa odradi taj zvuk vibracije). Ako ke neko imao slicnih problema bio bih mu zahvalan na savetu. Zivi bili i hvala vam

Ovakav problem je u pitanju.
Отварање одмах, никако вожња, никако турирање.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova
pre 4 minuta, cezarpa je napisao:

Tema Kawasaki zr7,na dekli pise Yamaha?

Nesto ti cese o deklu ,kad spadne skroz bice havarija.

Druze video klip je ubacen kako bih blize objasnio problem. Hvala ti na odgovoru ali ako ne mozes pomoci nema potrebe ni za ovakvim komentarom. 

• Drug član, 3113 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Otvaraj smesta, posle popravke promeni ulje i filter za ulje jer ako je nešto češalo, sigurno ima opiljaka. 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja