safet 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan u jbt. zaboravio sam ti link staviti... evo sad. vidis levi klip mislim. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/T7/bOlXl_img01601hird6.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako je rec o nekom skuteru sa lamelnim usisom onda se skracivanjem pera klipa ne dobija nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da on nema usisne lamele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate slikaj tu glavu i taj klip i stari klip sko imas onaj koji jebio mislim , a da i blok iliti stublinu kako je ko zove. ovako svi zamisljaju sta je tu idali ima nesto ili nem akod tvog motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan neznam shta je lamelni usis , ja imam reed valve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je lamelni usis i skracivanjem pera klipa ne dobijas nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan jeste. imas usisne lamele. nemoj skracivati klip. samo obradi glavu prema klipu. i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Nadji na netu "Two-stroke Tuners Handbook By Gordon Jennings" imas fina uputrstva za dvotaktne motore starije proizvodnje. Samo ukucaj na googl-u i nacices nesto sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uf koliko sam se sa mojim losim engleskim namucio dok sam je procitao,i jos neku na preko 100 strana,al vredelo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan skinuo pdf pa cu sad da chitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mujo, narani svinje i ništa ne diraj ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...