aldinvilić 2 Napisano Sreda u 16:21 U prolazu, 30 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam piaggio nrg i uzbrdica mu nije jaca strana na većoj uzbrdici ide jedva 18 kmh a na slabijoj 25 kmh postoji li šansa da se to nekako poboljša na variomatu i takodjer kada dam pun gas na ravnici ili bilo gdje slabo ga prima jedva ubrzava kao da on to nista ne osjeća samo zvuk bude jaci i kako da objasnim to znaci bolje ide sa pola gasa nego sa punim ne trokira ne gusi se nikakon samo ta dva problema me muce kako to da resim na motoru nije nista čackano od uvjek je tako molim vas pomozite vise me sramota ic tolko spor uzbrdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11556 Napisano Sreda u 18:35 Ne silazi, 2425 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Iz svih tvoji postova mogu zakljuciti da tvoj NRG ne radi dobro,tj na samrti je.Sumnjam u klipnu grupu i kompresiju,a mozda jos po nesto.Predlazem da kontaktiras nekog krstenog majstora koji bi preuzeo odgovarajuce korake. Posto sam posedovao Piaggio Free par godina,koji ima istu Hiper 2 masinu,mogu ti reci da su brzine koje postizes ocajne.Moj je isao 75 bez problema,a po gradu je drao 125 kineske proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aldinvilić 2 Napisano Sreda u 19:42 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja msm da je na samrti čudno se ponasa jedva pali vruc a jos teze hladan tacno se osjeti kako lagano kurbla propada a jos lakse kad je zagrijan i moj je isao 86 dok nije me nije sjena*** uljna pumpa i uništila mi klip i cilindar i od tada sve umire,stvarni sam razočaran nisam ga imo ni 4 mjeseca odma je krenuo pravit probleme sada ide jedva 60 a prije 86 kada idem 60 imam osjećaj da ce se masina prepolovit na pola sjecam se dok je bio radio kako treba uzleto sam uzbrdo a sad me vise i sramota ga vozit ,na sve to dobio lufta u radilici, nema sta dok ide ide kad stane Ice kod majstora Promenio Sreda u 19:44 član aldinvilić Ne napisano sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...