sly_biker 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha fzs600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima u forumu koji čitaju hitno mi je potrebna informacija ako neko zna dali ima neko na ovim prostorima da radi izradu opruga po mjerama ali u pitanju je manja količina (6-12komada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano pre 10 sati Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam u Beogradu, kod groblja Lešće (valjda Višnjička banja). Ako ti odgovara, da potražim adresu i kontakt telefon? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7545 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Spring Novi Sad https://spring-opruge.co.rs/ Promenio pre 10 sati član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sly_biker 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha fzs600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 170 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima u forumu koji čitaju hitno mi je potrebna informacija ako neko zna dali ima neko na ovim prostorima da radi izradu opruga po mjerama ali u pitanju je manja količina (6-12komada).062591488 pozovi me, ako je od korpe kvacila meni je ostalo dacu ti samo da proverimo dimenzijeSent from my motorola edge 40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6545 Napisano pre 10 sati Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodnja Opruga Beograd WWW.PROIZVODNJAOPRUGA.RS 0652994472 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cale xx 27 Napisano pre 8 sati U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kvačilo, a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Убаци шајбне 10.9 јачину испод опруге и не замарај се.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sly_biker 0 Napisano pre 6 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha fzs600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na pomoći pokušaću na sve strane ako ne uspijem ništa šajbna mi je zadnja solucija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sly_biker 0 Napisano pre 6 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha fzs600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, cale xx je napisao: Kvačilo, a ? Ma da koja glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако се опруга само скупила, слободно шајбна, много пута примењено.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sly_biker 0 Napisano pre 5 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: yamaha fzs600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Krokodilo je napisao: Ако се опруга само скупила, слободно шајбна, много пута примењено. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Našao sam za tri opruge zamjenu od auto lamele opruge ali nemogu za još tri pa mislio sam da mi naprave svih šest. Nešta mislim da mi šajba neispadne u toku rada pa da ne napravi zlo po mašini u pitanju je fz1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2698 Napisano pre 4 sati Drug član, 1014 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu opruge iste jačine.Kod mene na stromu bile su poturane podloške, vozio sam tako oko 40 000kmPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...