Luka Janicijevic 0 Napisano Januar 29 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozz ljudi uskoro polazem za A1,kada napunim 16 godina. Razmisljam se da kupim pedu tek 125cc. Da li neko ima iskustva sa pedom? Cuo sam da su neke serije bile katastrofalne dok su neke dobre?Da li ima neko da potvrdi ovo ili da vozi Pedu Tek 125cc,bio bih mu puno zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 76 Napisano Januar 30 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što otvaraš teme prelistaj forum jer ćeš verovatno naći odgovore ili jednostavno ukucaš na google Peda Tek 125 iskustva. Evo ti link o Pedi Tek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SnupkoSRB 1 Napisano Sreda u 02:17 U prolazu, 9 postova Lokacija: Srbija Motocikl: No Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka Beneli BN 125 koji je mozes naci u maltene istom cenovnom rangu, jeste i on kinez, ali sa daleko kvalitetnijim agregatom. Prijatelj moj je presao sa njim 17.000km bez ijednog problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 76 Napisano Sreda u 11:30 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, SnupkoSRB je napisao: Moja preporuka Beneli BN 125 koji je mozes naci u maltene istom cenovnom rangu, jeste i on kinez, ali sa daleko kvalitetnijim agregatom. Prijatelj moj je presao sa njim 17.000km bez ijednog problema. Nisu u istom cenovnom rangu. Beneli je skuplji za 700e a skoro toliko je skuplji i ako gledamo polovne modele. Da je agregat koji koristi Beneli kvalitetniji, verujem. Međutim 17.000 km nije neka Kilometraža tako da nebi ni smeo da ima problema. Kolega sa Pedom prešao 43.000 km bez kvara na agregatu. To je već solidna brojka za kineza koji je na lošem glasu. . Sobzirom da traži Pedu. Verujem da želi što jeftinije da prođe. Tako da 700e nije mala razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano Sreda u 13:36 Drug član, 1343 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu u istom cenovnom rangu. Beneli je skuplji za 700e a skoro toliko je skuplji i ako gledamo polovne modele. Da je agregat koji koristi Beneli kvalitetniji, verujem. Međutim 17.000 km nije neka Kilometraža tako da nebi ni smeo da ima problema. Kolega sa Pedom prešao 43.000 km bez kvara na agregatu. To je već solidna brojka za kineza koji je na lošem glasu. . Sobzirom da traži Pedu. Verujem da želi što jeftinije da prođe. Tako da 700e nije mala razlika. Sa Pedom 125? Respekt. 250ica znam da je korektna, pogotovo što sad dolazi sa EFI i ABS, o 125 ne znam ništa, mada se sećam da je neko ovde sa onom "R" 125icom išao na more a to je isti agregat(or) :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11385 Napisano Sreda u 19:18 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Peda tek 125 po izjavama na forumu ima dosta nekvaliteta.Karburator kod pede,ubrizgavanje kod BN.Benelli BN125 voli da troskari ulje.Kazu tako treba ,vazdusno hladjenje .BN je veoma lak za voznju,osim tog troskarenja ulja nisam se ninasta zalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 76 Napisano Sreda u 22:10 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Generalno svi kinezi troše ulje pa mu dođe i normalno. Beneli nisam probao ali Tek jesam. Tek 125 se u vožnji oseća kao da ima preko 200kg. Sprint Apollo 250 koji je u toj nekoj klasi se vozi lakše od bicikle. Al bukvalno sam takav osećaj imao. Peda Pro XT 250 ona prva generacija je bila jako loša. Radilice su mnogima otišle posle 2.000 km. Za 125 ice što se tiče agregata samo sam čuo reči hvale i video sam 3 modela sa preko 30.000 km. (2 pro xt modela i 1 tek 125) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11385 Napisano Četvrtak u 05:17 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na 4t agregatu radilica ne bi smela da crkne pre 40-50k. 2000 km je uzasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...