Viktor94 1 Napisano juče u 15:24 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumaši, Moj ćalac je počastio sebe novim Intruderom iz 1992. koji ima drugačije zadnje svetlo pa nije siguran da li prolazi tehnički. Zanima me da li neko ima ili zna gde se mogu nabaviti polovni delovi za njega ili novi ali po normalnijim cenama. Sećam se da je meni Platner za Yamahu nudio delove po mnogo većim cenama u odnosu na KupujemProdajem. Gugl pretraga mi baš nije nešto od pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2823 Napisano juče u 17:21 Ne silazi, 4910 postova Prijavi odgovor kao problematičan Интрудер је ОДВРАТАН за рад, много фабричких пропуста, док иде иде, после "че оболиш". Моја окрутна препорука је да размишљате да га отуџите. Делови су скупи и нема их, знам да че да ме мрзиш после овог поста али касније чеш схватити да сам био у праву.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...