miljanvasic 377 Napisano Petak u 17:31 (promenjeno) U prolazu, 76 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio do Temišvara pa svratio u prodavnicu iz naslova. Bave se prodajom motocokala, quadova, jet skia, moto opreme kao i servisom motocikala. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Izbor opreme je velik, pantalone, jakne, rukavice, kisna odela, moto cross oprema, i veoma velik asortiman kaciga Marke koje sam zapazio: Alpinestars, Held, Seca, Richa, Scorpion, HJC, MT Helmets, Airoh i jos po neke ali nisam sve zapamtio Posto sam bio u potrazi za jaknom, cene jakni se krecu od nekih 500 leia(100€) za letnje, pa do nekih 1200 leia (250€) za ostale, naravno zavisi i od marke Kacige - cross, jet, fullface, flip up od 100€ pa na gore Ja sam izabrao neku Seca touring jaknu sa svim protektorima i jos 2 neke postave - termo i neka kao kisna ali koja se mpze nositi i odvojeno od jakne, bude kao neki suskavac i sa popistom je izasla nekih 130 € Promenio juče u 07:36 član miljanvasic 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...