Biker Q 1642 Napisano Novembar 1 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi kamioncic, recimo zastavu (ne mora) oko 2000e, a zasto jeste za forum, nudim motor, 2 auto prikolice, jednu traktorsku (cek ni ovo nije za forum). Spustio sam cene pa mozda i kes ponudim. Mozda vama ili nekom komsiji sluzi kao kokosarnik, gledam oglase, dovoljno je to para za ovo za sta meni treba. Bolje na B kategoriju ali nije uslov. Viber 0658928652 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano Novembar 2 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Biker Q said: Kupio bi kamioncic, recimo zastavu (ne mora) oko 2000e, a zasto jeste za forum, nudim motor, 2 auto prikolice, jednu traktorsku (cek ni ovo nije za forum). Spustio sam cene pa mozda i kes ponudim. Mozda vama ili nekom komsiji sluzi kao kokosarnik, gledam oglase, dovoljno je to para za ovo za sta meni treba. Bolje na B kategoriju ali nije uslov. Viber 0658928652 Može li neki link za auto prikolice? Ako je šlep prikolica, možda bih uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 5 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije slep, obicne auto samogradnje sa atestom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...