ronny 56 Napisano Avgust 26 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu dilemu pa ako ima netko strucan da me savjetuje. imam razbijeni r12r bokser te mi je prednji kotac unistio spojnu cijev auspuha koja spaja obje grane zanima me sto bi se desilo kad bi ju izbacio i zatvorio cijevi da imaju direkt izlaz do iza masine gdje se takodjer spajaju 2 u 1. neznam cemu sluzi taj spoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Avgust 26 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Može da ide i bez toga i verovatno i nećeš primetiti razliku. Taj most služi da održi dobar obrtni moment u srednjim obrtajima, bez uticaja na krajnju brzinu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Avgust 26 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo to svrha tog mosta onda stvarno moze i bez tog. malo me je mucila cinjenica sto ima iza spoja te cijevi lambda sonda s jedne i druge strane al po njih se nista ne mjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Avgust 28 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim da mi je majstor izbacio taj spoj i ubacio ljepe inox cepove. namontirao sam i necujem nikakvu razliku u radu masine. vidjet cu u voznji kad mi stigne prednji kotac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Septembar 23 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo vozim normalno i bez tog mosta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...