Banjacx 0 Napisano Jun 13, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, imam malaguti f12 100cc Morini masina, od pre 600km je pocelo da se čuje neko zveckanje, na pocetku bi pucketalo malo sasvim dok je motor vruc, a sad posle 600km cim se motor zagreje odma krene da melje, da udara, kao da ima kamencic neki u radilici pa udara, i ne grebe stalno nego nor izmedju 20 i 70 na sat i onda izmedju 70 i 80 nema nista, i dok to zvecka motor mi secka, obrtaji ostaju skoro pa isti ali motor secka,motor mi nije izgubio snagu i nema nikakvih drugih problema, menjao sam varijator rolnice sve sve sve osim kaisa u prenosu i opet ista stvar, jedino sto me čudi sto se nista ne cuje dok je motor hladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Šoder da nije?Da li je motor bio parkiran pored mešalice ili nekog gradilišta?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Banjacx 0 Napisano Jun 14, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve mesalice haha, zaboravio sam da kazem da se na leru nista ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 14, 2024 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne idi ispod 70 !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...