zlajark 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan vec sam pogledao dosta tema o TDM pogotovo mi je bila zanimljiva ono oko potrosnje pa ako neko moze da mi pomogne gde moze da se nabave emulzione tube posto mi je potrosnja malo poveca,toliko za sada puno pozdrava svim bajkerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa svi servisi koji rade yamahu verovatno migu da nabave. ti karburatori su se ugrađivali na više modela yamahe. pogledaj kod neše lazarevića - auto kuća lazaraveć... imaš temu u delu "servisi". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sefe: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25007.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajark 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi,termogedzo mi je se javio da ima jedan par na prodaju hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...