Vucko314 3 Napisano Maj 15, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, interesuje me da li neko zna da li je moguce voziti tomos automatik bez vozacke dozvole.Cuo sam da ukoliko mu ugradim predela na mesto gde stoji kurbla da je u tom slučaju moguce.Interesuje me zna li neko nesto o tome i da li ima iskustva ukoliko ga zaustavi policija sta se desi? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 196 Napisano Maj 15, 2024 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Onda je bolja voznja Tomosa bez Tomosa... i da se uzme jedan Tabanus pa polako dok se ne ogule djonovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Druze tomos sa pedalama i bez je i dalje moped sa unutrasnjim sagorevanjem za koje je potrebna AM dozvola. Kakva crna ugradnja pedala da bi moglo bez dozvole Stvarno sta sve covek moze procitati na ovom forumu ne moze nigde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1518 Napisano Maj 15, 2024 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Vucko314 je napisao: Pozdrav, interesuje me da li neko zna da li je moguce voziti tomos automatik bez vozacke dozvole.Cuo sam da ukoliko mu ugradim predela na mesto gde stoji kurbla da je u tom slučaju moguce.Interesuje me zna li neko nesto o tome i da li ima iskustva ukoliko ga zaustavi policija sta se desi? Nekad davno kad su Tomosi automatici imali pedale zvaničan naziv je bio bicikla sa motorom i tad je trebao PSP današnja AM kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4879 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, drmilan_ said: Stvarno sta sve covek moze procitati na ovom forumu ne moze nigde moze ! ana rs ! pezo forum ! mitas facebook grupa ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1382 Napisano Maj 15, 2024 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad moglo sa PSP sa 14g, danas ipak sve ide tek od 16godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4079 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 476 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko Mihajlovic je napisao: moze ! ana rs ! pezo forum ! mitas facebook grupa ! Vidi nov. Jel da da je lep 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4879 Napisano Maj 15, 2024 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan krenulo mi niz nogavicu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 15, 2024 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: krenulo mi niz nogavicu ... Od srece,naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...