bokac 21 Napisano Mart 27 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam novi član ali imam novi motor. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Mart 27 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Novi ali stari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 209 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bokac je napisao: Nisam novi član ali imam novi motor. Skoro sam posetio jedan moto salon koji ima i servis u sklopu, i pored svih novih motora Honde, Yamahe, Suzukija meni su oči ostale na Tdm-u koji je stajao ispred servisa. Stvarno van vremena i van konkurencije je taj motor! U zdravlju da ga voziš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Mart 27 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan U nasem drustvu, tj , u nasoj viber druzinskoj grupi kad neko napise "zdravo drugari" , munjevito ide ozbiljan odgovor... ( Podseti me naslov teme...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Mart 27 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj podforum je za predstavljanje članova a ne motora Inače lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Mart 27 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Greška moja. Može admin da premesti gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Mart 29 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Частитам пазар !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...