Mladen1991 52 Napisano Februar 24 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege i koleginice, ima li neko mozda crash barove za Kawasaki ER5 na prodaju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 25 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan videču ja u ponedeljak šta mogu da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 25 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, sasa ns 1 said: videču ja u ponedeljak šta mogu da uradim Hvala kolega, javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan od meni poznatih firmi niko ne proizvodi rol bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Februar 26 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega radio kod Sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 26 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. I vrlo sam zadovoljan.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blaza said: Mislim da je kolega radio kod Sebe Mislim da ce to biti logican sled dogadjaj i kod mene, posto se fabricki tesko nalaze, mada ne bezim ni od rucnog rada, pogotovo Sebinog 2 hours ago, Gordak985 said: Jesam. I vrlo sam zadovoljan. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Kolega bio bih zahvalan za neku sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, sasa ns 1 said: od meni poznatih firmi niko ne proizvodi rol bar Hvala kolega svakako na pokusaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 26 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba neka bolja slika mogu i na viber ili mejl da ti pošaljem šta te zanima.Imao sam pad u vožnji na levu stranu, malo se ulubila cev krešbara, motor ni dotaknut. Zafarbao gde je zagrebano i teraj dalje. Dva pada u mestu (pao motor, ja na pola), na levu i na desnu stranu, jedva vidljive ogrebotine na kreš baru od toga.Sebini kreš barovi su bili na motoru na kom sam polagao, i tamo su imali posla, i pre i posle mene.Sve zajedno, po mom skromnom mišljenju odličan kvalitet i vredan svake pare.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 29 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2024 at 6:10 PM, Gordak985 said: Ako ti treba neka bolja slika mogu i na viber ili mejl da ti pošaljem šta te zanima. Imao sam pad u vožnji na levu stranu, malo se ulubila cev krešbara, motor ni dotaknut. Zafarbao gde je zagrebano i teraj dalje. Dva pada u mestu (pao motor, ja na pola), na levu i na desnu stranu, jedva vidljive ogrebotine na kreš baru od toga. Sebini kreš barovi su bili na motoru na kom sam polagao, i tamo su imali posla, i pre i posle mene. Sve zajedno, po mom skromnom mišljenju odličan kvalitet i vredan svake pare. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Kolega hvala na fotkama, dopada mi se zaista, mislim da ce odluka pasti na Sebu, ako mozes u PP samo napisi mi koliko te kostalo zadovoljstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporukama.Crash bars Seba 063 838 0981 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...