Bokam 51 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Karcher 620m sa 2,2 kw monofaznim motorom najjaci koji postoji, 140 bara pritiska i 400l vode u minuti. Perac je upravo vracen sa servisa gde je stavljena nova lepeza dizna (20e), pregledan i ociscen od strane ovlastenog servisera. Poseduje 5 m kabla za napajanje kao i 10m creva za pranje do puske, sve original Karcher. Ima opciju gasenja motora cim otpustite prekida pistolja, izuzetno jaka masina sa aluminijumskom glavom i odlicnim pritiskom. https://www.kupujemprodajem.com/alati-i-orudja/za-pranje-i-ciscenje/karcher-620m/oglas/156359653?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 400l vode u minuti. .]8L vode/minutiMnogo je 400L vode u minuti...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, hvala na ispravci, slika u prilogu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da ga kupim da punim bazen Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Septembar 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Jos svasta nesto prodajem, pogledajte sve oglase na KP ovde mi ne dozvoljava da stavljam vise slika ....... Promenio Septembar 3, 2023 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...