Maja Haiden 6 Napisano Avgust 29, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja želja da sa ,,vetrom u kosi,, odem u tri lpm ce izgleda morati da sačeka. Bebac, mini oprema za kamp i puuuuttttt, sta coveku više treba. Posle loma ruke, plocice, dve operacije...imam 47 god, ali ne, nisam za penziju Bebac je za sad morao da ode na prodaju...pa do nekog sledećeg, evo me ovde da prodam šta je ostalo od njega. Zamolila sam admina da mi oglas premesti na ,,adekvatnu temu,, Iskreno se nadam da ću Vam se ponovo pridružiti Maja Promenio Avgust 29, 2023 član Maja Haiden 3 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10073 Napisano Avgust 29, 2023 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, šta napisati posle ovakvog uvoda... Pretpostavljam, bio pad motorom, nezgodne povrede... Idemo dalje, rane zarastaju, a kako kažeš, "pa do nekog sledećeg", znači, biće još vožnji... Brz oporavak želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошла на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...