JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan promenio bih wolan. shta wi kazete? meni se ne swidja. gledao sam razne nisam siguran kakaw da stawim. gde da kupim bisage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan jesu bisage iste za swe motore? kakwe da kupim za en 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja original ako te zanima, mozemo i da menjamo, meni bi vise odgovarao ovaj tvoj zbog polozaja ruku, jedino mi se ne svidja sto nije niklovan. Bisage imas u luisu kakve hoces...i da, bisage su univerzalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Care jel nije problem da postawish sliku da widim kako taj twoj wolan izgleda? aj ziwota ti e. nishta nije problem dogoworicemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve su, samo ako uspem da ih nadjem, ??? al mislim da znam gde su.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Bato ulepsha mi dan jbt hehe chini mi se da je to to e. aj ako imash pri ruci josh slika. zahwalan ti ja hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Da bre mnogo je lepshi nego owaj moj. aj seti se gde je pa da ti ga maznem kad nisi kuci hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan jesu bisage iste za swe motore? kakwe da kupim za en 500? Jel bih ti da putujesh sa ovim motorom ili samo da moz da stavish rezervni duks kad krenesh u kafic? ;D Mozesh neke malecne LEEEEEEPE ali male i neupotrebljive da stavish a mozesh i neke od 27litara koje nisu neshto lepe ali staje u njih boga oca:) imash u nashoj temi moj motor pa vidi. Iz louisa su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan jesu bisage iste za swe motore? kakwe da kupim za en 500? Jel bih ti da putujesh sa ovim motorom ili samo da moz da stavish rezervni duks kad krenesh u kafic? ;D Mozesh neke malecne LEEEEEEPE ali male i neupotrebljive da stavish a mozesh i neke od 27litara koje nisu neshto lepe ali staje u njih boga oca:) imash u nashoj temi moj motor pa vidi. Iz louisa su. Aj da nadjemo neke srednje ako je moguce da budu i korisne a i da moze bar 2 duksa da stane u njih hehe nebi stawio neke ruzne. waljda i welikih ima lepih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan bisage http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29321.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan bisage http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29321.0 http://www.limundo.com/aukcija-Bisage-za-motocikl-108817 Owe su mi ok. hwala care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan bisage http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29321.0 Nisu kozne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je onaj novi model. Lepo izgledaju na oko a ali koliko litara imaju? Sad sam bio u Louis-u... nema nishta jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja original ako te zanima, mozemo i da menjamo, meni bi vise odgovarao ovaj tvoj zbog polozaja ruku, jedino mi se ne svidja sto nije niklovan. Bisage imas u luisu kakve hoces...i da, bisage su univerzalne. Odakle si ti? odo da skidam wolan sad u 10 uweche hehe naprzio sam se na taj twoj. aj il ostawi mi broj il se jawi na 064 53 44 396 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Majq mu kad li ce prolece hehe setih se sad da pitam. koje je dimenzije zadnja guma na mom motoru? paz owako. nisam lud da nebih sishao u garazu da widim dimenziju negooo nisam u kuci gde je garaza wec u stanu na drugom kraju grada hehe koliko li koshta zadnja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dali sa unutrashnjom ili bez? Oko 120 eura pa navishe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 140/90-15 je fabricka dimenzija. Ja sam imao montiranu 150/90-15 i pasuje sjajno. Cijenu si cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dali sa unutrashnjom ili bez? Oko 120 eura pa navishe... IJaaaaoooooooj mora da si se shalio za cenu ewo odma mi nije dobro odma mi bolje radi krwotok krenuce mi watra iz ushiju hehee dobro reci mi shta da stawim? sa unutrashnjom ili bez nje? koja marka? gde u bg da kupim? hwala ti za swe e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan 140/90-15 je fabricka dimenzija. Ja sam imao montiranu 150/90-15 i pasuje sjajno. Cijenu si cuo. drug aj reci mi shta dobijam ako stawim 140/90-15 a shta ako stawim 150/90-15 koja je razlika u woznji? jeli e a ako mu stawim 205/90-15 oce moci da se kotrlja hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas nesto estetike i hrane za ego. Zbog siroke felne realno nema uticaja na osjecaj u voznji, jer se guma ne deformise. Najsira guma koju sam vidio na njemu je 170, stim sto je to ozbiljna deformacija gaznog sloja. 205 je automobilska guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dali sa unutrashnjom ili bez? Oko 120 eura pa navishe... IJaaaaoooooooj mora da si se shalio za cenu ewo odma mi nije dobro odma mi bolje radi krwotok krenuce mi watra iz ushiju hehee dobro reci mi shta da stawim? sa unutrashnjom ili bez nje? koja marka? gde u bg da kupim? hwala ti za swe e. Pa postho su ti felne chelichanke pretpostavljam da idu Tubeless tako da te to malo jeftinije dodje, poshto ne morash unutrasnju da kupish. koju marku? ako ne znash koju marku da stavish ti stavi Michelin i nisi se zajebo nikako:) Dunlop, Bridgestone, Pirelli,Metzceller(ako sam dobro napisao) A gde da kupish u BG, nemam pojma zato shto nisam iz BG-a:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas nesto estetike i hrane za ego. Zbog siroke felne realno nema uticaja na osjecaj u voznji, jer se guma ne deformise. Najsira guma koju sam vidio na njemu je 170, stim sto je to ozbiljna deformacija gaznog sloja. 205 je automobilska guma. E to me zanimalo care. znachi da stawim il 140 ili 150 koju wec nadjem. isto pitanje i za tebe ako te ne mrzi reci mi da stawljam unutrashnju gumu ili ne? gde pazariti gumu? koje marke? e a meni rekli da moze se nabudzi automobilska 205 hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi dali sa unutrashnjom ili bez? Oko 120 eura pa navishe... IJaaaaoooooooj mora da si se shalio za cenu ewo odma mi nije dobro odma mi bolje radi krwotok krenuce mi watra iz ushiju hehee dobro reci mi shta da stawim? sa unutrashnjom ili bez nje? koja marka? gde u bg da kupim? hwala ti za swe e. Izgleda moracu da prodam motor da bi kupio jednu zadnju gumu hehehe mora to da zamenim do proleca. to je ono shto je widljiwo. negde bih ga oterao na serwis chisto radi sigurnosti. jeli e a dal mogu od jedne automobilske da naprawim 2 gume za motor chuo sam da to moze hehee Pa postho su ti felne chelichanke pretpostavljam da idu Tubeless tako da te to malo jeftinije dodje, poshto ne morash unutrasnju da kupish. koju marku? ako ne znash koju marku da stavish ti stavi Michelin i nisi se zajebo nikako:) Dunlop, Bridgestone, Pirelli,Metzceller(ako sam dobro napisao) A gde da kupish u BG, nemam pojma zato shto nisam iz BG-a:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Postoji 2 tipa guma: tubeless (bez slaufa) i tube type (sa slaufom). Generalno, za uslove normalne voznje bolje su tubeless gume jer u sporije ispustaju vazduh ako je probijes, sto moze da bude zivotno vazno pitanje. Tubeless gume su skuplje od tubetype (isti model) taman koliko kosta slauf, pa sve kalkulacije te vrste zaboravi. Nekad sam pisao o koristenju tube type kao da je tubeless i o tome ima vise ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9886.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...