gogo42 69 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa i ja razmisljamo da u 2014 napravimo nekakvo druzenje i a Vas pozovemo ...vidjecemo sta ce bitii od toga ..u pitanju je Banja Luka Sto se tice BIH, zainteresovan sam i podrzavam sve to,,cak cu malo i pomoci pice-rostilj-kotlic al pod uslovom da tu moze proci teska kategorija (transalp,africa,xlv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budete isli,slike ovamo Drugari,ako neko ima hard enduro/cross motor do 1500e neka ponudi na pp.Ne bih da pravim novu temu za sad,da ne pretrpavam forum,pa sam napisao ovde,nadam se da ne smeta. imas moj bivski kdx250r na KP oglasima za 1400e sa sm tockovima ali mislim da mozes da se dogovoris i bez njih, pa to izadje dosta jeftinije.a sprava je vrh...ja se ozbiljno razmisljam da je povratim nazad u ergelu jer kx250 ne moze da pridje ovom kdx za planinu jer kdx vuce kao 4t a kx je prava trkacka 2t kroserica i trazi visoke obrtaje a tu poludi i ne mozes da iskoristis njenu snagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan N Evo neke koristi i od klimatskih promjena pa smo kraj decembra iskoristili za lokalnu voznju od nekih stotinjak kilometara, po sumama i gorama nase zemlje... Elem, red sunca, blata i sporadicno leda je bilo prijeko potrebno punjenje baterija pred nastupajucu 2014. godinu. Da malo poranim i da unaprijed cestitam ovu 2014. godinu svoj moto bratiji, a posebno enduro saborcima ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan znam da je malo glupo pitanje al kolko trosi taj kdx u sumi otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa i ja razmisljamo da u 2014 napravimo nekakvo druzenje i a Vas pozovemo ...vidjecemo sta ce bitii od toga ..u pitanju je Banja Luka Priznajem da Alp i ja nismo bili preko grane, a planiramo. Mozda se i vidimo. Nema "grane" izmedju nas ! U svakom ste slucaju dobrodosli, a vise informacija o voznji i druzenju uskoro, Banjaluka ce se potruditi da opravda ulogu dobrog enduro domacina ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Decembar 29, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ekipa i ja razmisljamo da u 2014 napravimo nekakvo druzenje i a Vas pozovemo ...vidjecemo sta ce bitii od toga ..u pitanju je Banja Luka Sto se tice BIH, zainteresovan sam i podrzavam sve to,,cak cu malo i pomoci pice-rostilj-kotlic al pod uslovom da tu moze proci teska kategorija (transalp,africa,xlv) Prijatelju mi svi vozimo te masine (transalp,africa,xlv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da sa terena BL svi voze tesku klasu,,osim drugara sa XT660r koji je u polu teskoj drugari iz Srbije koji sume,gore i planine vidim da prelaze na hard enduro do 450ccm sto je dosta u prednosti u savladjivanju terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Decembar 31, 2013 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da sa terena BL svi voze tesku klasu,,osim drugara sa XT660r koji je u polu teskoj drugari iz Srbije koji sume,gore i planine vidim da prelaze na hard enduro do 450ccm sto je dosta u prednosti u savladjivanju terena. Ima nas i blesavih sa teskasima koji potjeramo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Evo svim endurasima da pozelim srecnu novu 2014. godinu.Sve najbolje,da se navozate i uzivate,nabijate adrenalin,obilazite svet,predjete mnogo km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Svim bajkerima, a posebno enduro bratiji, zelim sPretnu i uspjesnu Novu 2014. godinu , mnogo predjenih i prasnjavih kilometara i sigurnu voznju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da sa terena BL svi voze tesku klasu,,osim drugara sa XT660r koji je u polu teskoj drugari iz Srbije koji sume,gore i planine vidim da prelaze na hard enduro do 450ccm sto je dosta u prednosti u savladjivanju terena. Znas kako,matorac kao ja mora imati neke "olaksavajuce okolnosti". Sto bi rekli: kad mi padne da ga lakse dignem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Srecna svima 2014. godina Puno srece, zdravlja, uspeha, i dosta predjenih kilometara Sa pocetkom Nove, resili smo da u sto vecem broju prvog januara izadjemo i udjemo u Novu 2014. kako dolikuje. Samo nesto malo fotki, jer ih ima mnogo, imali smo fotografa po prvi put sa nama, osecali smo se kao profesionalci , tako da smo morali tako i da se ponasamo Gledamo da se skupimo u jos vecem broju, sa bilo kakvim motorima, da i u ovom nasem prelepom Belopalanackom kraju, koja je okruzena Starom i Suvom planinom(na kojoj se nalazi najzahtevniji uspon u Srbiji, Trem od 1810 m.n.v.ako neko nije znao ) imamo sto vise enduro vozaca, sto nam je i cilj, sto mladih, sto starijih, i sto vise druzenja u prirodi. Improvizovali smo neku stazicu blizu koridora 10, pa smo tamo stekli jucerasnje trenutke i iskustvo. Ovo su samo mali deo slika,da zagolicamo mastu nekom , da ne bih pretrpavao ovu temu, a video sam da postoji u dokaznom materijalu ''malo mojih slika'' , tako da je ostatak tamo, a evo i linka do tamo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96483-malo-mojih-slika/page__view__findpost__p__1583919 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 4, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Veceras u 23.00 krece supercross. http://new.livestream.com/SupercrossLIVE/AnaheimJan4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije gledao,trebao bi,mocno je: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete mogu ovde da vam postavim jos 25 najboljih enduro klipova koje sam izdvojio u poslednje dve godine gledanja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 5, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prva trka supercross-a, nova sezona. Dzems Stjuart drugu godinu na suzukiju, posto je sa yamahom i kawasakijem vec osvojio prvenstvo. Bas je bio baksuz a toliko sam navijao da se povrati..Vilipodo isto nije imao srece mada mislim da je najkompletniji..Rid presao sa honde na kawasa, nije los..ma milina Kao u GP pobjedio rookie! http://www.youtube.com/watch?v=qQEKRmPf5s8 Eli Tomak nije vozio u 250 moj miljenik, Vilson i Osborn dobar fajt oko polovine trke....nevjerovatna zavrsnica za prvo mjesto Sili i Anderson... http://www.youtube.com/watch?v=imimA7Hehgg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 5, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mitrovačka liga se uveliko vozi (što u kafani, što na stazi...) Evo par lepih 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan eee zavidim vi ........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozili pre neki dan . Vrh Rtnja . Inace ATV je na prodaju pa ko voli........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 12, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav dan juče... a danas... opet magla. Dojadismo više sa našom peščanom stazom, al šta kad je lepo malo sam popunio praznine na XR-u Ninja konačno može da kupi klavir, jerbo ima sliku da stavi na isti: Neki su lipsali: Neki odmeravali snage neki bili dosadni više... moram nešto interesantnije naučiti :'( lep dan... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acoSA 3 Napisano Januar 13, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Poceo sam da vozim motor pre pola godine na enduro voznji. Imam dvotaktnu Yamahu YZ250 i mnogo sam se naprzio. Ekipa strasna ima nas i po petnaest na voznji. Ako nekog interesuje moze pogledati klipove sa nekih voznji https://www.youtube....tronickm/videos Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 14, 2014 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti lik, pravi si motor kupio da se ucis :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Januar 14, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo malo protresli klipove..evo ovde par slicica da ne trpam u dvije teme.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44013-romanija-off-road/page__st__300__gopid__1588775#entry1588775 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 14, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Poceo sam da vozim motor pre pola godine na enduro voznji. Imam dvotaktnu Yamahu YZ250 i mnogo sam se naprzio. Ekipa strasna ima nas i po petnaest na voznji. Ako nekog interesuje moze pogledati klipove sa nekih voznji https://www.youtube....tronickm/videos Pozdrav. Jel ovde tebi kamrica na glavi (ili nekom ko vozi tvoju yamahu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...