sparco 149 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ma ja pitam da znam ocu da narucim svasta nesto pa da skontam imal razlike upalim sajtove a ono sto modela i godista jad zivi, da poludis a nikgoldze, sajt imaju al na neeeeeeeemacki burazereee da nista ne razumes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 23, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice plastika i tockova, mislim da su sve tt-jke iste. a rezervuar 17l max, za veci treba i pumpa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar sa pumpom 400 evara. http://annunci.ebay.it/annunci/ricambi-e-accessori/milano-annunci-vignate/serbatoio-yamaha-tt-600/35192285 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi djeluje kao neka kucna radinost , jeste sigurni da treba ? acerbis prodava bez pume do 25 litri za tt , no dobro polako danas da sredim neko stucanje i da se navozam prvo ,da naucim kako pravilno da padam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 23, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nema potrebe za vecim tankom od standarnog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ova sto si kupio je tt600e. Plasticni rezervoar, i el.starter. Zadnja serija je radjena 99 ili 2000god ali ako je stigla iz italije moguce je da je novijr godiste u saobracajnoj. Pogledaj na masini ili negde drugde na motoru i nacices godiste u kruzicu, ima i na rezervoaru. Kladim se da ce naci da je 97 ili 98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 23, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, nama se desi kad vozimo ljetnjeg dana da dnevno ubijemo 300+km i sad ako mi motor trosi 6 u minusu sam 8L sa standarnim rezervoirom A sto se izlupasmo, motor za koji je postavljeno pitanje sam puno puta vozio i sam sam imao ttre pa valjda znam nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Novembar 23, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A gde se to vozite 300km po pustinji i sibiru, pa nemate gde da natocite gorivo Ni meni nije jasno sta ce mu veliki rezervoar, samo bespotrebno dodaje tezinu na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste se izlupetali oko tta TT s sklapao ko je stigao.... cak i Japanci :Mina: Nije problem u tome ko je sklapao. Problem je u off road filozofima ( u svetu bogatim ) pa kupuju i kace brendirane vile, skupe zad. amortizere, druge blatobrane, razne rezervoare, na TT ( misleci da ce tako biti bolji enduro vozaci ) I onda to izakano i prepakovano prodaju nama ( da kazem sirotinji ) koji jos krparimo, i kojima je jeftinije da kupe drugi polovan tocak, nego da poprave svoj ( zamene lancanik, lezajeve, disk ) i onda ispadne jako mnogo varjanti TT - a svi se kunu u originalnost i godiste sopstvenog motora Po meni je to sasvim nebitno za off road motor ( sminka, godiste, model ) bitno je da je ispravan, da je pouzdan i da odgovara vlasniku tako je...u potpunosti si u pravu druze... lepo je imati i veci rezervoar i grejace rucki i neznam ti ni ja sta sve,ali cemu.... bitno je da se vozi i uziva!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan e bas ste se izlupetali oko tta Objasni mi gde gresim pa da ne lupam vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tt600e kad je ustelovan kako treba, u najvecem kidalju, tockarenju, sta god, ne sme da predje 5l potrosnje, sve preko toga nije kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Hm moj je meni znao da potrosi ispod 4 na vrh gasa otvoreni put do skoro 7- 1. -2.-3. Pun gas u terenu. Wr450 6-7 i jace dr350 4-4,5 xr650r 6 pa nadalje. I kad smo isli da vozimo uvijek sam nosio 2l benz u ruksaku. Pocinuo sam kad sam na dr kupio acerbis rezervoar od 16l. Sad na xru ima acerbis od preteranih 24l premda stane 25i jos malo. Da je manji jedno 6-7 bio bi taman a i uzi i ljepsi. Oko Podgorice je sve ljuti kamen i prvi tereni a da ima vise zemlje od kamena su na 40-50 km i ako izvozimo 100km po terenu nemamo do kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 24, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra enduro trka po obali mora i kamenjaru sa poznatim drajverima, Jarvis, Wolker, Jack Daniels,...torrent 800MB :lol: Red.Bull.Sea.to.Sky.2012.Enduro.Motocross.NBCHD.480p.x264.English.mp4.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nema potrebe za vecim tankom od standarnog... Naravno da tako misliš ... :zvizduk: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 24, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha, to je kad na voznju krenes sa popsijem on se natankao i briga ga dal neko treba da stane na pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram temu na oglasima, mislim da je efektnije i ok da ovde napisem: Super Tenere 750 - na prodaju. Za detalje, link u potpisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Novembar 25, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas i nije, ovo je tema za enduro motore, probaj u skuter podforumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj da mi neko objasni gde je glinara,mozda je pisalo negde u temi gde se nalazi ali mrzi me da trazim redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 44.822958,20.553133 Još nisam bio tamo, kad sredim motor, eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 44.822958,20.553133 Još nisam bio tamo, kad sredim motor, eto me! hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan samo jedan delic jucerasnje voznje na ceru...doduse i poslednji tog dana, u drugoj polovini snimka se vidi i zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan u jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan au brate... uvek ovako iz gluposti se na offu napravi sranje... trenutak nepažnje... još gledam i učini mi se da brzo ide i da kliza, reko staće... Jesi ti Gavro prošao ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ki nov 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan standardno se na kameri ne vidi koliki je nagib, jos prekriveno sve mokrim liscem, ako se dobro pogleda vidi se da se spustam sa zablokiranim i prednjim i zadnjim tockom, bukvalno je bilo sankanje. Bice uskoro jos snimaka gde je malo ozbiljnije peglanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...