golfiista 14 Napisano April 1, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan U fazi sam odabira moto jakne ( ne mora kožna ) za proljeće, ljeto i jesen. Odabrao bih kratku, jednobojnu, ali max do 150 EUR. Marke Adrenalin i LS2 mi djeluju povoljno i ne izgledaju vizuelno loše. Svako iskustvo i mišljenje bi mi pomoglo. Hvala raja. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 36 Napisano April 1, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na DD Moto oprema Ruma BOS Moto jakne, imaju povoljne janke ja sam uzeo mesh pre 3god, bukvalno nije mrdnula posle 3god. deluju mi kvalitetnije od LS2. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
golfiista 14 Napisano April 1, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju bas dobar izbor Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan LS2 Dart Jacket posle jedne sezone nekako izbledela... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Mart 16, 2024 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da iznesem misljenje, nisam nasao drugu temu, ili bar univerzalnu za jakne. Moja prva moto jakna je Alpinestars mesh. Ne vozim posle oktobra i pre marta, i kad je obucem, nosim postavu i vindsild prsluk od ispod. Medjutim, hteo sam deblju. Kupio sam Adrenalin kao sa slike Deblja jakna, deblja postava, i kvalitetna jakna. Dobri savovi. Ima i ledjni protektor, a protektori su slabiji nego na alpinestaras. Mana je cicak na struku ne moze skroz da se zategne, da ide do struka. Ono sto mi smeta posle par nosenja je kragna. Mnogo me zulja na vrat. Kad je glava stabilna na otvorenom, je ok, ali po gradu, gde se stalno osvrcem, smeta. Po gotovu kad se obrijem, to je mukica. Mozda je samo i do mene, jer imam "podbradak" ili je tako i kod mrsavijih, ne znam... Da li cu se na dalje navici, videcu. Sve u svemu, svidja mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Mart 27, 2024 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Za problem sa kragnom probaj ovako nesto, ja bez ovoga ne vozim nikad. Jeftino, udobno i prozracan je materijal tako da nema vrucine leti, cak i pomaze jer ne mozes da izgoris https://www.aliexpress.com/item/1005005016188228.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.1baaf19c6rAjDN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...