Jump to content

Moto Zajednica

Jakna Adrenalin ili LS2 ?

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

U fazi sam odabira moto jakne ( ne mora kožna ) za proljeće, ljeto i jesen. Odabrao bih kratku, jednobojnu, ali max do 150 EUR. Marke Adrenalin i LS2 mi djeluju povoljno i ne izgledaju vizuelno loše. Svako iskustvo i mišljenje bi mi pomoglo. Hvala raja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 300R

Baci pogled na DD Moto oprema Ruma BOS Moto jakne, imaju povoljne janke ja sam uzeo mesh pre 3god, bukvalno nije mrdnula posle 3god. deluju mi kvalitetnije od LS2.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Cisto da iznesem misljenje, nisam nasao drugu temu, ili bar univerzalnu za jakne.

Moja prva moto jakna je Alpinestars mesh. Ne vozim posle oktobra i pre marta, i kad je obucem, nosim postavu i vindsild prsluk od ispod. 

Medjutim, hteo sam deblju. Kupio sam Adrenalin kao sa slike

Deblja jakna, deblja postava, i kvalitetna jakna. Dobri savovi. Ima i ledjni protektor, a protektori su slabiji nego na alpinestaras.

Mana je cicak na struku ne moze skroz da se zategne, da ide do struka. 

Ono sto mi smeta posle par nosenja je kragna. Mnogo me zulja na vrat. Kad je glava stabilna na otvorenom, je ok, ali po gradu, gde se stalno osvrcem, smeta. Po gotovu kad se obrijem, to je mukica. Mozda je samo i do mene, jer imam "podbradak" ili je tako i kod mrsavijih, ne znam...

Da li cu se na dalje navici, videcu.

Screenshot_20240316_110500_Chrome.thumb.jpg.60ff8d6a6f8d8f56f65937ce4ff0cff1.jpg

Sve u svemu, svidja mi se. 

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Ninja 250r '08

Za problem sa kragnom probaj ovako nesto, ja bez ovoga ne vozim nikad. Jeftino, udobno i prozracan je materijal tako da nema vrucine leti, cak i pomaze jer ne mozes da izgoris :)

https://www.aliexpress.com/item/1005005016188228.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.1baaf19c6rAjDN

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja