Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem volan iz naslova, ovo nije volan koji je bio na mom Touranu, vec drugi koji sam kupio (u međuvremenu sam nabavio kozni MF volan) pa zbog toga prodajem ovaj koji je u odličnom stanju. Cena na KP je 6000 din. Cena za forumase je 5000 din. Volan ide u kompletu sa airbagom, prodaje se jedino tako. Mislim da je cena i vise nego korektna, jer znam koliko kosta posebna kupovina volana i airbaga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike volana. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4028 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Cady 2005? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja zvao za volan ovaj lik sto drzi otpad je rekao da sve pasuje kad se stavi kompletan volan sa airbagom. Ako želiš mogu ti poslati kako izgleda iznutra onaj deo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug vozi Polo sa takvim volanom, tako da odgovara i za taj auto. Caddy-ja sam video mozda 2-3 komada na oglasima sa takvim volanom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4028 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, ako ti nije tesko. Menjao bih volan, stari uzas. A mozda bi i za boru pasovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nema logike da ne pasuje, jer kod Caddy-ja kasnije ide trokraki volan, koji sam ja sad stavio kod mene. Lik na YT promenio celu tablu, branik i jos mnogo toga. Evo kod mene kako to trenutno izgleda. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ovaj, on je bio na autu kad sam ga uzeo.Fali mu konektor airbaga, i airbag. Inace on ovako sa slike ide za 1000 din. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4028 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Zlatko LA je napisao: sam ja sad stavio kod mene. Taj trokraki i na bori i na caddy kod mene, zbog toga se i pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je obrnuti red, skinuo sam cetvorokraki a stavio trokraki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4028 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probam. Saljem adresu u pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...