Andrej_Hotstepper 7480 Napisano Septembar 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ovo je klasičan primer onog što sam i ja skontao, kao i u svemu tako i sa motorima, sreća nije u stvarima nego u doživljajima. I manje je više. Svi jurimo veće, jače, udobnije, a prokletstvo je da je kod motora upravo suprotno lepota i draž. Prodao VFR i kupio CRF 300L, ubedljivo najslabiji i najsporiji motor koji sam ikad imao, i nikad srećniji. I da, džaba sve ako nemaš s kim to da podeliš. Burazer i ja sad u nedelju, vozali se dolmom, stali u selo da nešto jedemo, nema ništa samo radnja, ma dobro, daj hleb, pečenicu, sir, majonez, u torbu, ajmo dalje, u sred atara našli neke betonske cevi - restoran sa milion zvezda... Srećni, zezanje, pogled na Titelski breg, scena za pamćenje ceo život. To je suština motociklizma . A motor je samo gvožđe. Alat. Da te dovede do tamo. Kao frižider, mikser, rerna... Bitni su za tortu, al rođendan pamtiš po zezanju s ljudima. Promenio Septembar 30, 2022 član Andrej_Hotstepper 12 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Septembar 30, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uzme neku jurilicu od 150ks da mu se sledi krv u žilama kad je zavrne, da proradi adrenalin... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uzme neku jurilicu od 150ks da mu se sledi krv u žilama kad je zavrne, da proradi adrenalin... Ja juce probao recept, radi, al se opet vratio na kancelariju od Rt-a )))Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano Octobar 1, 2022 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Neka, bitno da se malo redukuje krvni pritisak 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17339 Napisano Octobar 1, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3692 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2022. at 8:08, Disko Nindža je napisao: Treba da uzme neku jurilicu od 150ks da mu se sledi krv u žilama kad je zavrne, da proradi adrenalin... Ne radi adrenalin svima podjednako na isti nadražaj. Neko se na nešto "pali", a neko na to mrtav 'ladan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Octobar 2, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj rad... Promenio Octobar 2, 2022 član Dejan88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 15, 2023 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je sada situacija u vezi sa RT-om? Da li je i dalje u ponudi, ima li kakvih izmena oko stanja, kilometraze i opreme, kao i oko cene? I, koje je godiste motocikl? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikiroy 80 Napisano Mart 15, 2023 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: R 1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je vrlo brzo od kad sam ga oglasio. Izvinjavam se što sam zaboravio ovde da vas obavestim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...