Jump to content

Moto Zajednica

BMW 1100 RT

Recommended Posts

• Drug član, 3102 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

...ovo je klasičan primer onog što sam i ja skontao, kao i u svemu tako i sa motorima, sreća nije u stvarima nego u doživljajima. I manje je više. Svi jurimo veće, jače, udobnije, a prokletstvo je da je kod motora upravo suprotno lepota i draž. Prodao VFR i kupio CRF 300L, ubedljivo najslabiji i najsporiji motor koji sam ikad imao, i nikad srećniji.

I da, džaba sve ako nemaš s kim to da podeliš. Burazer i ja sad u nedelju, vozali se dolmom, stali u selo da nešto jedemo, nema ništa samo radnja, ma dobro, daj hleb, pečenicu, sir, majonez, u torbu, ajmo dalje, u sred atara našli neke betonske cevi - restoran sa milion zvezda... Srećni, zezanje, pogled na Titelski breg, scena za pamćenje ceo život. To je suština motociklizma . A motor je samo gvožđe. Alat. Da te dovede do tamo. Kao frižider, mikser, rerna... Bitni su za tortu, al rođendan pamtiš po zezanju s ljudima.

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 12
  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
Treba da uzme neku jurilicu od 150ks da mu se sledi krv u žilama kad je zavrne, da proradi adrenalin... :moto3:

1a9872d1355fd9643c45b833266bf46b.jpg
Ja juce probao recept, radi, al se opet vratio na kancelariju od Rt-a :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3692 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
On 30.9.2022. at 8:08, Disko Nindža je napisao:

Treba da uzme neku jurilicu od 150ks da mu se sledi krv u žilama kad je zavrne, da proradi adrenalin... :moto3:

Ne radi adrenalin svima podjednako na isti nadražaj.

Neko se na nešto "pali", a neko na to mrtav 'ladan.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Kakva je sada situacija u vezi sa RT-om? Da li je i dalje u ponudi, ima li kakvih izmena oko stanja, kilometraze i opreme, kao i oko cene?

I, koje je godiste motocikl?

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja