nessa 78 Napisano Decembar 8, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skidao ovaj deo i čime? Stavio sam novi puž (plastični), sajla od točka do obrtomerta (cajgera) funkcioniše , dole (ispod) je postavljen šraf da bi zategao tu sajlu i puž ali i dalje ima lufta i čim počne da se okreće, naiđe na otpor i nema prenos ka cajgeru. Mislim da skinem ovaj gore psrten i tu ubacim deo koji će držati rastojanje sajle ravnomerno u osovini. Verovatno ste eksperimentisali pa me zanimaju mišljenja i saveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 3, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, u potrazi sam za endurom medju kojima mi je prvi pik Transalp600. Ako neko ima dobar primerak po pristojnoj ceni neka javi. Po oglasima je ponuda mrsava. Gledao sam vec nekoliko komada ali nije to to. Ne ocekujem da cu naci motor sa 30 k predjenih ali da bas nije ni 130. Najvise me zanimaju modeli Pd06 i Pd10, dakle posle 95'valjda. Evo jedan oglas koji mi je zanimljiv ali mi je isuvise daleko da bih otisao da ga vidim https://www.polovniautomobili.com/motori/10719625/honda-transalp Sat kaze 21000 u sta cisto sumnjam, presvuceno je sediste i cizme prednjih vila su crne. Trebalo bi da su sive zar ne? To je i ona sto me najvise brine. Cena je negde oko 2000e. Dajte neki komentar vezan za ovaj oglas a mozda neko i poznaje prodavca. Vlasotince je u pitanju I da, sretna Nova 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 3, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/10780596/honda-transalp-xlv-650 Odličan primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 3, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pa on ti je u komsiluku? Gledao si ga uzivo?. Meni se iskreno ne svidja previse taj model 650, rekao bih da je veci od 600 koji je i meni poveci. Taj motor sam vise puta pregledao i rekao bih da bas dobro izgleda za sumu koja se trazi za njega. Ova cena mi probija budzet poprilicno pa ako imas informacija da moze dole mozda ja i porastem malo pa i ne bude toliko velik Ovo sam ja na oba modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 122 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Transalp 650 mali, smesi mi se Varadero ili V strom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 3, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Stevan85 je napisao: Meni je Transalp 650 mali, smesi mi se Varadero ili V strom. Stavi sliku sa opisom i cenom i mozda ga se resis vrlo brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 122 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na prodaju ali ako si bas zainteresovan mogu da ti posaljem slike na pp pa ako bas zelis mozemo i da se pogadjamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 3, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda ako nije na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje Transalp starije generacije 89.god. u dobrom stanju,registrovan,pouzdan,promenjen regler(Joskin) jos u garanciji kao i akumulator,prednje plocice,lanac jos nije ni na pola,sa koferom i bocnim nosacima(hand made).U mom vlasnistvu 3 lepe godine.83000km na satu,ulje ne trosi. 1100evrici prodaja zbog prelaska u malo vecu kubikazu, moze PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 19, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sta ciljas za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 19, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kile, ne ciljam, u garazi je vec deset dana.TDM 4T za nas visocije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 3.1.2018. at 14:57, debeljan je napisao: https://www.polovniautomobili.com/motori/10780596/honda-transalp-xlv-650 Odličan primerak. Kupljen motor. Hvala Debeljan, znao sam da nema greske kad preporuka dodje od nekog sa foruma. Motor je odlican, bez ulaganja u potrosni materijal. Malo sam ga i provozao nocas, super sve to ide, koci takodje odlicno. Ostaje registracija na prolece i vozi. Evo i jedne slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom druže. Polako i sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Januar 21, 2018 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom, da te lepo služi! Tog transalpa sam ja gledao za sebe, ali na žalost zbog a2 kategorija nisam smeo da ga kupim pa sam se potajno nadao da ga niko neće kupiti još 6 meseci Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast obojici... i za novi TA i za TDM Da vas dobro sluze i daleko odvedu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kile Nego tebe nesto nema kao jeftinog benzina.Ono ranije te vidim koje kuda u prolazu. Kolega Malitomic neka si i ti konacno nasao odgovarajucu spravu.Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima drugari. Ako bude kakvih nedoumica pitacu ovde svakako, za sad je sve ok. Nisam ciljao ovaj 650 model ali eto,nasli smo se. Velik je motor dosta, a ja kao sto vidite nizak,jbg. Lako se vozi a i masina je pitoma pa verujem nece biti problema. Ne rade migavci, odnosno prorade posle 20-ak sekundi?. Bice da je automat,jel? To je to za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Januar 21, 2018 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj automat. Ili čekaj toplo vreme da se taj bimetal razradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Arakis je napisao: Menjaj automat. Ili čekaj toplo vreme da se taj bimetal razradi Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ja nego se vise vozikam van grada pa me mozda zato redje vidjas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam uz motor nove harmonike za vile jer su ove propale. Malo sam bacio pogled i vidim da to nece da odgovara. Te nove su za precnik stapa od 34-37mm, a na motoru su stapovi 41mm jelte. Nije bas mali posao pa da i ne pocinjem ako to nece ici vec da pripremim odgovarajuce. Koji je predlog, gde nabaviti dobre gume ako mislite kao i ja da to nece moci da se navuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Februar 21, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam družinu, pročitao sam prvo sve stranice KLE i ondaH sve stranice Vaše~naše, pa me čudi da za metar dana ovde nema ništa..mhm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, dangubas je napisao: Pozdravljam družinu, pročitao sam prvo sve stranice KLE i ondaH sve stranice Vaše~naše, pa me čudi da za metar dana ovde nema ništa..mhm Dećko na odmoru smo (a ko nije na odmoru na bolovanju je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...