Radovan001 0 Napisano Avgust 26, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam problem sa yamahom fzr 600 ne znam da je uzubim trebao bi mi neko da mi objasni kako i šta zaljubljenik sam u motore i želeo bi da naučim sam da radim hvala na odgovoru unapred Promenio Avgust 26, 2022 član Radovan001 Greške u pisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 26, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu ti servisnu knjigu...sve je nacrtano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 26, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Байк-клуб "Черные медведи" BLACKBEARS.RU Imas ovde...za fzr 600 1989. na nemackom...sa detaljnim slikama...a imas ovde i da nadjes za neke druge motore...u principu svaki se motor sa 4 cilindra isto uzubljuje...bitno je da su bregaste svaka na svom mestu...imas markere na bregastima i imas markere na radilici kad skines deklu...a imas i sve to na youtubu da pogledas...video je mnogo bolji i od slike a kamoli od pisane reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...