Jump to content

Moto Zajednica

tamni vizir ixs hx280

Recommended Posts

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

kupio bih tamni vizir za gore pomenuti model, pa me zanima da li neko ima slican model, i da li bi pasovali viziri

Imamo gore na Banjici IXS prodavnicu, danas sam bas bio da uzmem rukavice..Imaju znaci sve moguce delove za sve kacige...Mozemo otici zajedno jednom pa i da pogledamo...a evo broja pa ih pozovi ti ipak  :)

063/268-291

A imas gore sajt njihov postavljen IXS MOTORYCLE FASHION

;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Ici cu i ja uskoro tamo treba da uzmem anti-fog za vizir za svoju kacigu. Uzeo sam skoro HX 520 i super je! :)

Ako hocete, javite se pa da se vidimo tamo! :)

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime :)

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime :)

Ali mnogo losije vidis u sumrak?

Ja sam na svojoj dobio odmah TONIRAN vizir i jurio sam godinu dana da kupim obican beli . neznam nisam zadovoljan.Vise mise svidja kada imas opcijudva vizira na kacigi,jedan beli i jedan tamni koji po potrebi spustas preko belog

pa jednom sam probao da vozim po mraku sa crnim vizirom, i prosao sam pored patrole koja je pokusala da me zaustavi... kada idem na susrete uvek ponesem i beli vizir jer se na otvorenom putu ne vidi nista po mraku... ali po danu je odlicna ;D!

• Architect, 341 postova

Ja sam na svojoj dobio odmah TONIRAN vizir i jurio sam godinu dana da kupim obican beli . neznam nisam zadovoljan.Vise mise svidja kada imas opcijudva vizira na kacigi,jedan beli i jedan tamni koji po potrebi spustas preko belog

Uvek treba imati "beli" :) vizir, a toniran po potrebi. Nocu se stvarno nista ne moze videti sa tamnim ili reflektujucim, nije mi samo jasno kako nisi dobio beli kad si kupovao kacigu, to je obavezno.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Kacigu sam porucio iz kataloga,bem li ga stigla je takva.Vizir nije skroz taman samo je toniran i meni nocu smeta. zato me zanima ko prodaje uveksovu opremu,tj.gde mogu da nadjem original beli vizir za nju

Uvek treba imati "beli" :) vizir, a toniran po potrebi. Nocu se stvarno nista ne moze videti sa tamnim ili reflektujucim, nije mi samo jasno kako nisi dobio beli kad si kupovao kacigu, to je obavezno.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

za neki dan dolazim za BG pa cu ici kad prodju ovi praznici,

viziri koji odgovaraju za moj model kacige je

IXS Visor HX280-286+HX380-382

nadam se da ga imaju na lageru.

• Architect, 341 postova

za neki dan dolazim za BG pa cu ici kad prodju ovi praznici,

viziri koji odgovaraju za moj model kacige je

IXS Visor HX280-286+HX380-382

nadam se da ga imaju na lageru.

Pitanje da li imaju, ja mislim da ne. Obavezno pozovi i pitaj, ako nema reci mu da naruci, trebace mu par dana. Da ne dolazis uzalud.

to obavezno! ja kada sam kupovao kacigu, nameracio sam se na neki drugi model ali nisu imali crni vizir, a rekao je da moram cekati oko nedelju-dve da stigne. pa sam se onda odlucio za ovaj, jer su ga imali trenutno... pozz

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Pa mogao bih malo...Jos sam u dilemi da li da uzmem jaknu ili pantalone..Imam vec jaknu, ali kao sto vec polovina clanova zna da mi je velika pa ne znam da li da uzmem neku manju ili pantalone, koje necu stalno bas koristiti.. ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja