nesic1 266 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih tamni vizir za gore pomenuti model, pa me zanima da li neko ima slican model, i da li bi pasovali viziri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj vizire Zeus.U BG ih prodaju u prodavnici Jonway skutera na Novom Bg.Na kraju zgrade gde je Kymco/Ipon prodavnica.Odmah do Super Vera ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih tamni vizir za gore pomenuti model, pa me zanima da li neko ima slican model, i da li bi pasovali viziri Imamo gore na Banjici IXS prodavnicu, danas sam bas bio da uzmem rukavice..Imaju znaci sve moguce delove za sve kacige...Mozemo otici zajedno jednom pa i da pogledamo...a evo broja pa ih pozovi ti ipak 063/268-291 A imas gore sajt njihov postavljen IXS MOTORYCLE FASHION Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 31, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan vazi, dogovoreno, cucemo se kad dobijem malo slobodnog vremena pa da pogledamo sta imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 31, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 5, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu i ja uskoro tamo treba da uzmem anti-fog za vizir za svoju kacigu. Uzeo sam skoro HX 520 i super je! Ako hocete, javite se pa da se vidimo tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 5, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime Ali mnogo losije vidis u sumrak? Ja sam na svojoj dobio odmah TONIRAN vizir i jurio sam godinu dana da kupim obican beli . neznam nisam zadovoljan.Vise mise svidja kada imas opcijudva vizira na kacigi,jedan beli i jedan tamni koji po potrebi spustas preko belog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 5, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa jednom sam probao da vozim po mraku sa crnim vizirom, i prosao sam pored patrole koja je pokusala da me zaustavi... kada idem na susrete uvek ponesem i beli vizir jer se na otvorenom putu ne vidi nista po mraku... ali po danu je odlicna ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan e ajd da pitam i ja ko i gde prodaje original vizire za UVEX kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 5, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime Ali mnogo losije vidis u sumrak? Ja sam na svojoj dobio odmah TONIRAN vizir i jurio sam godinu dana da kupim obican beli . neznam nisam zadovoljan.Vise mise svidja kada imas opcijudva vizira na kacigi,jedan beli i jedan tamni koji po potrebi spustas preko belog Uvek treba imati "beli" vizir, a toniran po potrebi. Nocu se stvarno nista ne moze videti sa tamnim ili reflektujucim, nije mi samo jasno kako nisi dobio beli kad si kupovao kacigu, to je obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jos na sajmu motora u NS-u prosle godine uzeo crni za moju HX253, od onih sto imaju na Banjici radnju... kaciga odmah mnogo bolje izgleda sa njime Ali mnogo losije vidis u sumrak? Ja sam na svojoj dobio odmah TONIRAN vizir i jurio sam godinu dana da kupim obican beli . neznam nisam zadovoljan.Vise mise svidja kada imas opcijudva vizira na kacigi,jedan beli i jedan tamni koji po potrebi spustas preko belog Kacigu sam porucio iz kataloga,bem li ga stigla je takva.Vizir nije skroz taman samo je toniran i meni nocu smeta. zato me zanima ko prodaje uveksovu opremu,tj.gde mogu da nadjem original beli vizir za nju Uvek treba imati "beli" vizir, a toniran po potrebi. Nocu se stvarno nista ne moze videti sa tamnim ili reflektujucim, nije mi samo jasno kako nisi dobio beli kad si kupovao kacigu, to je obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan za neki dan dolazim za BG pa cu ici kad prodju ovi praznici, viziri koji odgovaraju za moj model kacige je IXS Visor HX280-286+HX380-382 nadam se da ga imaju na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 6, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan za neki dan dolazim za BG pa cu ici kad prodju ovi praznici, viziri koji odgovaraju za moj model kacige je IXS Visor HX280-286+HX380-382 nadam se da ga imaju na lageru. Pitanje da li imaju, ja mislim da ne. Obavezno pozovi i pitaj, ako nema reci mu da naruci, trebace mu par dana. Da ne dolazis uzalud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan to obavezno! ja kada sam kupovao kacigu, nameracio sam se na neki drugi model ali nisu imali crni vizir, a rekao je da moram cekati oko nedelju-dve da stigne. pa sam se onda odlucio za ovaj, jer su ga imali trenutno... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 7, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem ujutru da uzmem jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan taman mozes slobodno da se pohvalis ovde sa nekim slikama i cenom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao bih malo...Jos sam u dilemi da li da uzmem jaknu ili pantalone..Imam vec jaknu, ali kao sto vec polovina clanova zna da mi je velika pa ne znam da li da uzmem neku manju ili pantalone, koje necu stalno bas koristiti.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...