Jump to content

Moto Zajednica

Kineski off-topic

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

Mozda ne volis muske suvozace, ali imas cudnu percepciju koja tome ne ide u prilog.

Ko je rekao uopste da bih imao potrebu da me neko vozi, pa zato i imam dva motora uvek je bar jedan u funkcij (samo se previse smenjuju u poslednje vreme majqmu). :)

A inace mi je frka da se vozim sa bilo kim, bilo na motoru ili u kolima.

Nego, izgleda da bi bilo sasvim na mestu da na kraju proslog posta napisem: Nastavice se...

Enivej, uspeo sam da od mojih pozajmim  lovu na neodredjeno vreme, da se tako izrazim, za registraciju, tako da sam otisao da se registrujem.

Sto se tice kocnica, bilo je tu dosta ponavljanja na valjku (sto sam i ocekivao), uz upotrebiu metode slicnu kurblanjem, na zadnjoj kocnici, ali uz razliku oslanjanja celom tezinom. I naravno puce jedan od dva srafa koji drze oslonac za noge. Na srafu je oznaka 8.8, sto je navodno dobar kvalitet, ali ipak je bila velika kilaza + velika poluga.

Uglavnom, oprostim se od 100e, odem u SUP, overim saobracajnu, i nakon toga stanem da pazarim sraf, i posle svega nadje se stariji covek da me "mraci" (sto bi rekli pojedini beogradjani & novobeogradjani), o udesima, opasnosti motora i slicno. Pricao je kako je preziveo klinicku smrt i bio osam dana u komi, a nogu jedva zadrzao, bila je spremna za amputaciju, ali ih je ubedio na sopstvenu odgovornost. Naravno pokazao mi je i nogu, a spicio se sa Zundapp-a pre nekoliko decenija.

Nego, kad malo razmislim, ako i ostali podrze Lord-ovu ideju, mogao bih u Temerinu bas lepo da se provedem :D

@Dzax

Pa vi ste redovni forumasi i pratite sta se desava, sta da vam govorim kad nije bilo tesko ni zakljuciti da smo zabrazdili u solidan Off. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Pa gde ste vas dvojica,puska vas UBLA? ;D ;D ;D

Od kad vas nema,ovaj forum vise nije kao nekad.Da ne pominjem Oblaka i Djoleta,koji kao da su u Liban prebegli :D

• Svrati ponekad, 261 postova

sad cu i ja da jurim zvezdice  ;)

Malo sam procasljao satri forum za kineze.I nazalost nije se mnogo toga izmenilo osim zvezdica.

sve sta smo znali prosle godine samo se prepricava i ove.

ali to je verovatno normalno ;)

neki ljudi su brze a neki sporije napredovali u znanju o kineskim motorima. ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

@Dragonfly:

Motor sam prodao isti dan kada je izasao oglas!!!

Nisam mogao da verujem da je tako otisao,cesto idem u garazu i kad vidim da ga nema,krivo mi je.Sad konacno imam kubikazu,ali nemam volje da bilo sta prepravljam na njemu,ovaj sadasnji motor kao da nema dusu.Ne foliram se.Steta sto nisam uzivo video tvog bobera,sad bolje i da ga ne vidim.

Nego,pokupi druzinu pa da odemo do Temerina za vikend?

• Drug član, 2265 postova

@Dragonfly:

Nisam mogao da verujem da je tako otisao,cesto idem u garazu i kad vidim da ga nema,krivo mi je.Sad konacno imam kubikazu,ali nemam volje da bilo sta prepravljam na njemu,ovaj sadasnji motor kao da nema dusu.Ne foliram se.Steta sto nisam uzivo video tvog bobera,sad bolje i da ga ne vidim.

Eto investiras dobijene novce od tvog kineza, za mog kineza pa prepravljaj koliko zelis. Bas mi nije dosadno u poslednje vreme sa njim, stalno neke zanimljivosti, dopizdilo mi vise.

Nego danas sam malo grumfovao sa Slayerom, ima tu i nekih slicica, samo da postavi, pa nek on i napise, ipak je njegov motor bio u pitanju. :)

Usput sam zamenio i sraf umesto onog sto mi polomise na tehnickom i opizdio se po prstu o istom trosku dok sam zatezao, kliznuo mi kljuc tacno na mesto gde izrasta nokat. Malo je i zabolelo i zakrvilo moram priznati.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

@Dragonfly:

Eto investiras dobijene novce od tvog kineza, za mog kineza pa prepravljaj koliko zelis. Bas mi nije dosadno u poslednje vreme sa njim, stalno neke zanimljivosti, dopizdilo mi vise.

Nego danas sam malo grumfovao sa Slayerom, ima tu i nekih slicica, samo da postavi, pa nek on i napise, ipak je njegov motor bio u pitanju. :)

Usput sam zamenio i sraf umesto onog sto mi polomise na tehnickom i opizdio se po prstu o istom trosku dok sam zatezao, kliznuo mi kljuc tacno na mesto gde izrasta nokat. Malo je i zabolelo i zakrvilo moram priznati.

Koliko sam ja srecan covek.... ;D

• U prolazu, 65 postova

Draga moja kineska braco...bila 3 dana u Italiji sa svojim Zongom,izdrzao svu tu kilomertazu bez problema...pa nek neko kaze da nasi kinezi ne valjaju ;D,pozz svima!

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

Draga moja kineska braco...bila 3 dana u Italiji sa svojim Zongom,izdrzao svu tu kilomertazu bez problema...pa nek neko kaze da nasi kinezi ne valjaju ;D,pozz svima!

To sestroooo!!!...Daj odma' slikice!!!...Odmaaaaa' :D :o :D

Pozdrav iz BG-a

• Svakom po zasluzi, 12425 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Bravo veštičice! Verujem da si se lepo naputovala. Mogla bi i neka slika? ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja