forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Jel sam vas lepo opomenuo da mu dirate Djoku? stvarno,mislim..... :o ;D XAXAXA! Fantastican tema! Citam i vristim od smeha ;D Dobro je da je o kinezima! Nije O,nego ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je o kinezima! Kojim kinezima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Stari koncert je u pitanju...Gledala sam taj snimak... ali da..To je taj, od bljak fuj izvodjača zvanog latentnog pevača ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Jel sam vas lepo opomenuo da mu dirate Djoku? stvarno,mislim..... :o ;D XAXAXA! Fantastican tema! Citam i vristim od smeha ;D Dobro je da je o kinezima! Nije O,nego ZA! Ma nemam ja nista protiv druze ja sam za nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo naši ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Stari koncert je u pitanju...Gledala sam taj snimak... ali da..To je taj, od bljak fuj izvodjača zvanog latentnog pevača ;D xexexe mene to i ne interesuje ja i ne znam o cemu se radi a ti pratis to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 21, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Nemojte da iznosite te rasisticke stavove, ja mrzim rasizam kao prljavog crnca Znas kako kazu: Sto manje crnaca - to manje rasizma! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Stari koncert je u pitanju...Gledala sam taj snimak... ali da..To je taj, od bljak fuj izvodjača zvanog latentnog pevača ;D xexexe mene to i ne interesuje ja i ne znam o cemu se radi a ti pratis to? Cuj prati!?Vole ga vise nego Kinesku cokoladu sa rizom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Nemojte da iznosite te rasisticke stavove, ja mrzim rasizam kao prljavog crnca Znas kako kazu: Sto manje crnaca - to manje rasizma! ;D Džambo, važno je da si ti pogodio temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite ako sam nekog uvredio, ja priznajem da volim da malo vredjam neke tipove al tako mi izgledaju kao da se lako ne vredjaju pa reko da malo ochepim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Nemojte da iznosite te rasisticke stavove, ja mrzim rasizam kao prljavog crnca Znas kako kazu: Sto manje crnaca - to manje rasizma! ;D Džambo, važno je da si ti pogodio temu ;D Obamu oboma.Zapravo Oboma obamu ili kako vec!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Stari koncert je u pitanju...Gledala sam taj snimak... ali da..To je taj, od bljak fuj izvodjača zvanog latentnog pevača ;D xexexe mene to i ne interesuje ja i ne znam o cemu se radi a ti pratis to? Cuj prati!?Vole ga vise nego Kinesku cokoladu sa rizom. Sad će da dodje lanchia88 da nam razjasni sve ;D :D i on i off topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 21, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan ma Maro kakve veze ima,vazno da se mi druzimo,necemo se sada deliti na ove-one! Svi smo mi pomalo....kinezi ;D ;D Nemojte da iznosite te rasisticke stavove, ja mrzim rasizam kao prljavog crnca Znas kako kazu: Sto manje crnaca - to manje rasizma! ;D Džambo, važno je da si ti pogodio temu ;D Obamu oboma.Zapravo Oboma obamu ili kako vec!? ;D Oboje Obami! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite ako sam nekog uvredio, ja priznajem da volim da malo vredjam neke tipove al tako mi izgledaju kao da se lako ne vredjaju pa reko da malo ochepim Ma daj bre,koga si uvredio,sta ti je! Ko se ljuti........khm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Stari koncert je u pitanju...Gledala sam taj snimak... ali da..To je taj, od bljak fuj izvodjača zvanog latentnog pevača ;D xexexe mene to i ne interesuje ja i ne znam o cemu se radi a ti pratis to? Cuj prati!?Vole ga vise nego Kinesku cokoladu sa rizom. Sad će da dodje lanchia88 da nam razjasni sve ;D :D i on i off topic Izacice to sve na dobro do kraja, laku noc normalni znam da ste tu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nema me jedan dan ..............mislim stvarno....... kakva je ovo tema ako nema svadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 22, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan okrenem se na tri minuta i vi vec spucate 36 strana, bruka, pojeli ste cokoladu (bez mene smrc) razmenili kacige prodali kupili uzeli dodali i na kraju sve to bez mene.... sta sam ja Bogu zgresio :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nema me jedan dan ..............mislim stvarno....... kakva je ovo tema ako nema svadje Zlajo, mi već hteli da raspišemo poternicu Imaš zabeležene neopravdane izostanke u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Kao ja ofujem a to iznervira Marui pa mara sutne foresta u nogu a forest pocne da se dere jer ga boli noga a bivsa zena mu kaze sta se deres kukavico jedana a forest joj pukne samar, tebi, celog zivota mi tu sedis a ona kaze necu s pijandurom da zivim a ovaj, sta pijanduro e ti Nela reci dal sam pijandura tebi sam dobar, kad upadne tip i kaze sta da Nela kaze pa ona je moja zena a ova pored njega kaze, nisi rekao da si ozenjen djubre jedno a taj kaze sta tebi imam frigidna jedna lezbejko a tu si jel i puu samarcinu.......xexexexeexee, da se desi nesto zanimljivo na forumu jbt.ovo ne mogu ni ja bolje ;D Mozda da se pojavi i Marin decko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće...on se pravi Englez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sta,vozi TRIUMPH? ;D Nesto cute OBE,a na mrezi su BAR JEDNA UVEK ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Decembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prate fabulu radnje, pa u pravom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta,vozi TRIUMPH? ;D Nesto cute OBE,a na mrezi su BAR JEDNA UVEK ;D Šta biiilo??? Si zvao možda??? Ko vozi Triumph?? neeee..silno grešiš šinko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi nista? Lepo je rekao moj pokojni deda:sinko,ne jasi nista sto nema usi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas slusao ;divlji salterski sluzbenik;ili ti ;Mica ubica; Pa pocrkasmo,mada je klip od pre par meseci. Maro,neznam kako si moju opasku shvatila,ali nikako nije bila upucena bilo cemu vezanom za tebe. To je nasa interna sala kad uzjasemo motore. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...