forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Neeee,ima veze sa bracom Bajic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oblake cene možeš da vidiš ovde http://sites.google.com/site/motoplusshop/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ozbiljni komentari nisu dozvoljeni ;D ;D Vaša poruka biće obrisana :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo Marooooo! Prijavi uredniku ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Negro kako.... Doš'o ko pravi u off da offuje..tztztz Javašluk drugovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan [move]that message will be erased in 3 sec[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan neki ovde svasta sebi dozvoljavaju! :D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...otela mi žena komp da igra karte > > Jedva je oćerah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ženi laptop da pika karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Oblake cene možeš da vidiš ovde http://sites.google.com/site/motoplusshop/ Znam to, nego covek sa kojim radim trazi 50-ak komada tih kao "pilotskih" pa se setih da ti to prodajes pa reko da ti napravim posao. Izvinite cenjene kolege na deranziranju i off_u Ofaa Nemojte da opet nastane rusvaj na temi kao pre neki dan pa da nas opoimnju urednici. Kao ja ofujem a to iznervira Marui pa mara sutne foresta u nogu a forest pocne da se dere jer ga boli noga a bivsa zena mu kaze sta se deres kukavico jedana a forest joj pukne samar, tebi, celog zivota mi tu sedis a ona kaze necu s pijandurom da zivim a ovaj, sta pijanduro e ti Nela reci dal sam pijandura tebi sam dobar, kad upadne tip i kaze sta da Nela kaze pa ona je moja zena a ova pored njega kaze, nisi rekao da si ozenjen djubre jedno a taj kaze sta tebi imam frigidna jedna lezbejko a tu si jel i puu samarcinu.......xexexexeexee, da se desi nesto zanimljivo na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ženi laptop da pika karte ...kupio...al' otela ćerka > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da opet nastane rusvaj na temi kao pre neki dan pa da nas opoimnju urednici. Ma ne prati niko. Samo navali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je ta količina ide popust cijemo se ovih dana preko pp. [move]Izvinite na off-u u Off-u[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Oblake cene možeš da vidiš ovde http://sites.google.com/site/motoplusshop/ Znam to, nego covek sa kojim radim trazi 50-ak komada tih kao "pilotskih" pa se setih da ti to prodajes pa reko da ti napravim posao. Izvinite cenjene kolege na deranziranju i off_u Ofaa Nemojte da opet nastane rusvaj na temi kao pre neki dan pa da nas opoimnju urednici. Kao ja ofujem a to iznervira Marui pa mara sutne foresta u nogu a forest pocne da se dere jer ga boli noga a bivsa zena mu kaze sta se deres kukavico jedana a forest joj pukne samar, tebi, celog zivota mi tu sedis a ona kaze necu s pijandurom da zivim a ovaj, sta pijanduro e ti Nela reci dal sam pijandura tebi sam dobar, kad upadne tip i kaze sta da Nela kaze pa ona je moja zena a ova pored njega kaze, nisi rekao da si ozenjen djubre jedno a taj kaze sta tebi imam frigidna jedna lezbejko a tu si jel i puu samarcinu.......xexexexeexee, da se desi nesto zanimljivo na forumu Brate, ti mnogo gledas spanske serije ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Oblake cene možeš da vidiš ovde http://sites.google.com/site/motoplusshop/ Znam to, nego covek sa kojim radim trazi 50-ak komada tih kao "pilotskih" pa se setih da ti to prodajes pa reko da ti napravim posao. Izvinite cenjene kolege na deranziranju i off_u Ofaa Nemojte da opet nastane rusvaj na temi kao pre neki dan pa da nas opoimnju urednici. Kao ja ofujem a to iznervira Marui pa mara sutne foresta u nogu a forest pocne da se dere jer ga boli noga a bivsa zena mu kaze sta se deres kukavico jedana a forest joj pukne samar, tebi, celog zivota mi tu sedis a ona kaze necu s pijandurom da zivim a ovaj, sta pijanduro e ti Nela reci dal sam pijandura tebi sam dobar, kad upadne tip i kaze sta da Nela kaze pa ona je moja zena a ova pored njega kaze, nisi rekao da si ozenjen djubre jedno a taj kaze sta tebi imam frigidna jedna lezbejko a tu si jel i puu samarcinu.......xexexexeexee, da se desi nesto zanimljivo na forumu Brate, ti mnogo gledas spanske serije ;D ;D ;D ;D ;D ;D baba i deda su blizanci... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Nista vam nije jasno sta ja to smeram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da nemas zmajeve u kuhinji tebra? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da opet nastane rusvaj na temi kao pre neki dan pa da nas opoimnju urednici. Ma ne prati niko. Samo navali Zahvaljujem druze dragane nesto mi se pero razlilo, al reko ispascu ko veli smesan a smesnih imamo malko viska ili neki sta znam, sta sam sve bio poslednjih godina, sta su mi sve nakacili titoista, autonomash, strani placenik, vegeterijanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto vegetarijanac? :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan A zasto zmajevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto vegetarijanac? :o :o Parole, parole.... Oblake i to sa vegetarijanstvom je citat sa koncerta, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' onog bljak-fuj koncerta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 21, 2008 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXA! Fantastican tema! Citam i vristim od smeha ;D Dobro je da je o kinezima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Decembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa priđi k čicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sto vegetarijanac? :o :o Parole, parole.... Oblake i to sa vegetarijanstvom je citat sa koncerta, zar ne? Jeste li to bili na koncertu? jbg ja nisam nasao karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...