MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 22, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u Batajnicu da sto pre zaboravimo VRSAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 22, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kada je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 22, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da sto pre zaboravimo VRSAC =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 22, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Kada je? Ja tako znam, ali nemoj da me uhvatis na rec, da je 10.09.2006 i 23.09.2006. Na 23. su mi zvali, da napravim trk ubrzanje. Ovde je topick za ubzanje: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2409&highlight= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u Batajnicu da sto pre zaboravimo VRSAC Sto da zaboravimo Vrsac!? Sve trke su bile ok. Zeljko Stanicic i Ionel Paskota su se borili kao lavovi,sta ces vishe? 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69 69!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 30, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan jao vaso ,vaso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 30, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan E,ozbiljno shta je bilo u Wrshcu,ja sam bio na moru (ponowo :roll: ) tako da nisam upucen? Inache,za Bataju sam chuo da je 10.8 pouzdano i 27.8 NEPOUZDANO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad za vikend Batajnica ali ne verujem da cu doci. Obe masine su ostale bez zadnje gume. Na Kawi je solidna ali je probusena a na Hondi se vide konci skoro skroz u krug :cry: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Septembar 8, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam gledao na TV-u, Batajnica u nedelju 10.09.2006.god. pocetak u 12:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Batajnici-lep dan,miris guma i benzina-lepo nema sta. Treninzi su prosli bez padova i obecavaju zestoke borbe za sutra. Startne poz. po klasama: 125: Sabanagic Stankovic Nesic 600: Petrovic Vidic Vojvodic 1000: Petrovic Milovanovic Cirkovic Happening: Albreht Horvat Stojkovic ... 16.Pesut (motobike nadam se da ces sutra biti brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate vozio bih ja brze ali nesto mi ne ide izmedju guma ,dvaput sam u subotu naletio na njih i brate mili tamo na jednom mestu je toliko grbavo da mi je otpala plastika zadnja na cemu sedim ,tako sam i trening vozio sa plivajucom zadnjicom ,zadovoljan sam sa postignutim ono sto sam u subotu vreme trebao da vozim ja sam terao u nedelju , jbg vazno je ucestvovati meni je dobro i ovako ne bih da se lomim pod stare dane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brate vozio bih ja brze ali nesto mi ne ide izmedju guma Sto nisi zvao, meni slalom odlicno ide. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo Brko dodji 24 pa posle trke cu ti dati motor imas 5 krugova pa ti merim vreme i pozivam isto tako sve sa sajte da prisustvuju merenju vremena ovom brzom slalomasu Brka bojan krizaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad u zivotu nisam izasao na stazu da vozim trku i ne znam kakav je osecaj tako da nemam prava nista da kazem. Ja se samo zajebavam, opusti se. :wink: Mada ne kazem da ne bi voleo da probam ali da merim vreme... :roll: Ne ide da se bas toliko sramotim. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja brko se zezam al cu ti ipak dati motor da vidis koja je to muka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate vozio bih ja brze ali nesto mi ne ide izmedju guma ' date='dvaput sam u subotu naletio na njih i brate mili tamo na jednom mestu je toliko grbavo da mi je otpala plastika zadnja na cemu sedim ,tako sam i trening vozio sa plivajucom zadnjicom ,zadovoljan sam sa postignutim ono sto sam u subotu vreme trebao da vozim ja sam terao u nedelju , jbg vazno je ucestvovati meni je dobro i ovako ne bih da se lomim pod stare dane ![/quote'] Rekao si mi to u nedelju pre trke,uglavnom lepo ste se vozili ti i Ljumovic.Happening klasa bila je po meni najzanimljivija trka dana,i brojna klasa i borbena trka.Slovenci sa 6-icama daleko ispred svih,od nasih posebno bih izdvojio Sasu Dudasa koji je bio najbolji u prvoj voznji,dok je nakon starta druge zapeo oko 10. mesta i tokom trke se probijao napred,ali bolje od 6. mesta nije islo.Covek prolazi konkurente na kocenjima najstrasnije.Odlicno je vozio i Milenkovic Ivan (102 Honda) sa ubedljivo najstarijim motorom u klasi.Od ostalih pomenuo bih jos i Stosic Marka kiji je vozio R6 (br 31),mislim da decko nema vise od 15-16 godina,ali vozi odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motobike u akciji [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vidis taj Stosic Marko stvarno ima 14 ili 15 godina on je dosao iz Juzne Afrike a tamo vozi klasu 125 gp ,sad je skinuo gips sa noge i dosao je ovamo kuci na odmor inace je kum od Mikija Nesica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Septembar 17, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan ja bio u Bataji i nikog nisam spazio sa foruma! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 17, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad ne gledas ,sto nisi do mene ako si vec pricao sa Nemetom bio sam ti iza ledja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...