bigbad86 825 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Josh samo 6 dana do zurke:), jedva chekam. E ovaj shta da vam kupimo za rodjendan , mislim mnogo vas ima pa ne mozemo svakom ponaosob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bratji sa Morave od ERA... pa da se druzimo ako nas zene puste... ;D Koje zene ? Ujne, tetke, strine.... ;D Ujkovo... sada vec tradicionalno moram dobiti novu teta-ujnu za zurku one prosle su kratko trajale... ;D ;D ;D PS... a i varale su me... imam crno na belo!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ujkovo... sada vec tradicionalno moram dobiti novu teta-ujnu za zurku one prosle su kratko trajale... ;D ;D ;D PS... a i varale su me... imam crno na belo!!!! :o Aj naci cemo ti neku dugotrajnu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z750 2 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: CACAK Prijavi odgovor kao problematičan a bre sto ste se raspricali,da nece deki da bude tonac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav od brata Antica iz Milanovca*Prislonice*sve najlepse i mnogo predjemih kilometara i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ujkovo... sada vec tradicionalno moram dobiti novu teta-ujnu za zurku one prosle su kratko trajale... ;D ;D ;D PS... a i varale su me... imam crno na belo!!!! :o Aj naci cemo ti neku dugotrajnu ;D Ja bih ipak kratkotrajnu,ako moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ujkovo... sada vec tradicionalno moram dobiti novu teta-ujnu za zurku one prosle su kratko trajale... ;D ;D ;D PS... a i varale su me... imam crno na belo!!!! :o Aj naci cemo ti neku dugotrajnu ;D Ja bih ipak kratkotrajnu,ako moze.. Gle i ti oces ujnu, pa gde da ih nadjem toliko jeste normalni, ocete i neku muzicku zelju, vas dvojica samo izvoljevate xexexexexexe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti kuvane rakije, da razbijemo ovaj minus ili barem kuvano vince za nas koji smo prehladjeni.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za bracu iz cacka.Dolazimo u punom sastavu.mcBUBBA ZANETTI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo JA, Dejan Munja i Kile (Stomaklija) svi smo bili na skupu i ne bismo propustili ovu zurku ni za shta PS: Shta se bre donosi MC za rodjendan? Motul? IPONE? Rakija? Gorivo? Zgodne maloletnice ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Mancule bili su dobri i srdacni domacini, kuvara smo resili da ukrademo jer smo se smenjivali za repetu ;D Cene pica vise nego pristojne, atmosfera odlicna, ERE dobro pod gasom, ujne na nivou... PS. vrlo uspesna zurka pozdrav za Mancule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Proslava rodjendana je prosla fenomenalno. Podjednako dobro kao i prosle godine. Sve pohvale domacinima. Dobro drustvo, dobra atmosfera i odlicna muzika. Ja sam se odlicno proveo. Malo nam je raspolozenje palo kad nam se prispavalo a drugara sa autom nigde nema*49. Pa smo morali da ga cekamo 2 sata. Ali boze moj. Mancule su jos jedamput potvrdile da su odlicni domacini. Svaka cast!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila super Atmosfera je bila ok, hrana vishe nego ok, muzika EXTRA. Bilo malo motora pitam se shto Vidimo se i sledece godine sigurno Racun za pivo: 500 din Racun za gorivo: 600 din Ulaz: besplatan Hrana: besplatna( bila mi mnogo dobra bruka bilo da se ne plati) Ostali troshkovi; 5000 do 25000din + Uslovna kazna do 1 godinu Vishe o tome u temi : " Popushio i ja:)" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno, kao i uvek, sve pohvale za moje drugare! Evo malo fotki na sledecem linku http://ridergirl2001.page.tl/Photo-gallery/kat-22.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjenda MC Mačula. Nadam se da je party bio ok. Puno pozdrava iz Velsa Terza - Y BRODORION (Brotherhood) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...