Bishke 264 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Poshto je doshla zima vreme je da se rade generalne(bar onaj koji mora),tako da sam ostao na mukama jer neznam gde da nabavim delove za moju Yamahu DT 80 iz 1984 godine...Zvao sam majstora Bobana sa Vidikovca i on mi kaze kako bi me jeftinije ispalo(jer sam srednjoshkolac i nemam primanja osim 100 din za uzinu) moram da nadjem nokog ko moze da mi naruchi i dopremi delove iz Grchke,poshto ih tamo i najvishe ima za moj motor.Tako da moje pitanje za vas kolege je,ko dobavlja delove iz inostranstva ako neko zna kako da josh lakshe reshim ovaj,za mene muchan problem?prihvatam sve savete i ponude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti sve treba za Yamahu... Mozda mogu da ti pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Delovi agregata,originalni mi trebaju...klip,klipnjacha,karike itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...