zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan od sutra jedem samo nestle cokolade.svaka im cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 3, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Saxi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, za BJB bratiju i decicu sam uvek rad dati maximum od sebe Razmisljam samo koja mi je bitka draza, dal popust za Suzuki motore koje sam isposlovao u VECTOR-u ili ovi paketici za decu u NESTLE-u, ali moram priznati da su mi obe jako drage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, za BJB bratiju i decicu sam uvek rad dati maximum od sebe Razmisljam samo koja mi je bitka draza, dal popust za Suzuki motore koje sam isposlovao u VECTOR-u ili ovi paketici za decu u NESTLE-u, ali moram priznati da su mi obe jako drage Bravo Saxi 4 both Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan evo spiska firmi sa kojima sam ja u kontaktu : 1. Dexyco - postignut dogovor 2. Maza Toy 3. Delta Humanitarni Fond 4. Aurelio 5. Buongiorno 5. Enco Book - postignut dogovor 6. A&G Polyart - postignut dogovor 7. KUD Abrašević - postignut dogovor o nastupu 8. Jaffa Crvenka 9. Knjižara Papirus 10. BIGZ - školski pribor 11. KOH I NOOR školski pribor Sa kim si u kontaktu iz jaffe ? ... posto moja dobra prijateljica je njihov PR ... i vec sam je kontaktriao ... uzeli su u obzir kontaktirace bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslala sam dopis na njihovu marketing službu, ništa nisu za sada odgovorili, tako da samo ti preuzmi u svoje ruke, ako misliš da može nešto da se odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Decembar 3, 2008 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, za BJB bratiju i decicu sam uvek rad dati maximum od sebe Razmisljam samo koja mi je bitka draza, dal popust za Suzuki motore koje sam isposlovao u VECTOR-u ili ovi paketici za decu u NESTLE-u, ali moram priznati da su mi obe jako drage Bravo Saxi! Videcemo kakvi su paketici koje ce Nestle poslati, pa da vidimo koliko mozemo da pomognemo ostalim gradovima koji su podrzali akciju (finansijski i slicno). Inace, razgovaracemo sa Vectorom jos, da ucvrstimo taj popust da bude stalan, a da im se revansiramo nekim vidom reklamiranja. Ali to u drugoj temi, ne za deda Mraz akciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, za BJB bratiju i decicu sam uvek rad dati maximum od sebe Od sad` te oslovljavam sa "Gospodine Saxi" !! Mozes slobodno i sam sebi da pocnes da persiras. Zaista sam odusevljen NESTLE-ovim potezom. Naravno, svaka cast svima koji se trude da sve nase akcije uspeju. Ocigledno je da su nam deca najveci motiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosle godine, tako i ove, BJbikersi iz Sage (redoran, bikus, stari vujadin, zekazmaj i mali motordzija) ce obezbediti racunar sa stampacem ili nesto slicno za decu doma u Sremcici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sjajnoj druzini na podrsci, hvala NESTLE-u za predivan gest i tri put ura za svu decu sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam pozitivan odgovor i od Jaffe ... tako pored nestle tu su i oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, hvatamo zalet za finiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam pozitivan odgovor i od Jaffe ... tako pored nestle tu su i oni. Sad me je kontaktirala Milica Ličina-PR Manager Jaffe i potvrdila mi je učešće u akciji. Do kraja nedelje će nam dostaviti proizvode za 330 štićenika. Bravo Tokaja, svaka čast! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Zorane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i prosle godine, tako i ove, BJbikersi iz Sage (redoran, bikus, stari vujadin, zekazmaj i mali motordzija) ce obezbediti racunar sa stampacem ili nesto slicno za decu doma u Sremcici Neverovatna koncentracija dobrih ljudi na jednom mestu. Za primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bravo drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je SAXI bruder Tako je TOKAJA Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjaniiii..... Svaka cast,vracate veru u ljude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Primetih da ste naculi, ali nisam mogao da Vam saopstim dok informacija ne bude potpuna. Kao i prosle, "GSP Beograd" i ove godine ucestvuje u nasoj akciji. Ovog puta je sve oko dogovora islo mnogo lakse i brze jer smo svi zajedno pokazali prosle godine pozitivnu ideju BJB MotoDedaMrazijade. U GSP-u nije bilo nijednog trenutka dvoumljenja u vezi sa nasim ovogodisnjim pozivom i meni jedino ostaje da se i ovim putem zahvalim menadzmentu, odnosno generalnom direktoru gospodinu Radoslavu Nikolicu, direktorki saobracaja g-djici Mirjani Jovanovic, tehnickoj sluzbi za vanredne voznje (Maja Cuturilo i Dragan Milic), kao i svim ljudima dobre volje iz pogona "Karaburma", odakle ce autobus krenuti u akciju. E sad ide za mene malo tezi deo price. Naime, svi znamo odokativno koliki je kapacitet jednog busa. Ovaj put imamo dva KUD-a i vise ljudi iz medija koji ce pratiti akciju, za koje je prvenstveno angazovan bus. Kada smo "mi" u pitanju, sto se mene tice zaista nema nikakvih problema. Cak sta-vise, bilo bi mi drago da oni koji su iz opravdanog razloga (kvar, daljina, nemanje odgovarajuce opreme) spreceni da dodju motorom, upadnu u veseli dedamrazovski bus i svi zajedno odemo do Sremcice. Ja vas ocekujem, pogotovo nase "BakaMrazice". Nema sanse da mi se "Bake" smrzavaju. Ipak, imajte u vidu da clanovi KUD-a nose svoje muzicke instrumente i opremu, a ne bi bilo ni svrsishodno da novinari ne mogu da manipulisu kamerama. Dakle, vidimo se 28-mog ispred Skupstine u sto vecem broju i sa sto vise motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, vidimo se 28-mog ispred Skupstine u sto vecem broju i sa sto vise motora. to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobrim ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako su mi Nestle cokolade oduvek bile najsladje :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo i od Agencija fudbalskog Saveza - Plavi Plavi kačkete, šalove i majice (po 330 komada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo i od Agencija fudbalskog Saveza - Plavi Plavi kačkete, šalove i majice (po 330 komada). E super a sto niste uzeli jos jedno 50-ak za nas ;D ;D ;D ;D ;D A mogli bi da nam plate putovanje na sledece gostovanje Salim se naravno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari evo sta ce i nesebicni i darezljivi NESTLE da nam posalje Spremili su 330 paketica, a svaki ce imati sledece: SMARTIES 90 g 1 KIT KAT Chunky 40g 1 LION 43 g 1 NESQUIK vafer 35g 4 SMARTIES 38g 2 :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...