TOUCUTTER71 189 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna,da mi kaze kako bi trebalo da izgleda optimalni tuning Suzuki Bandita 650S k/7(imam nameru da uzmem ili yoshimurin ili leo vince top,i visoko protocni vazdusni filter..e pored toga voleo bih da uradim re-map ubrizgavanja na GSX-F650,posto ga i opisuju kao bandita sa drugacijom mapom za ubrizgavanje .Moze li neko da mi preporuci (ja sam iz novog sada pa do 100 km udaljenosti)kvalitetnog majstora koji ima dynometar i da to zaista pouzdano i kvalitetno radi.Momci iz markosa gde sam i kupio motor treba uskoro da dobiju dyno-sto i celokupnu opremu ,jer su postali zvanicni zastupnik Yoshimure,ali koliko sam upucen to sve jos nije pocelo da radi. :-\ P.S Jako mi se dopadaju i izduvi italijanske firme SC Project System,i za razliku od mnogih ,za novog bandita imaju prelepe uzduve nisu ni skupi,ali ne daju nikakve parametre u smislu grafikona o povecanju Nm/Ks,evo i slika ako neko zeli da vidi a dosad nije imao prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan imaš u temerinu mcm-racing (to mu je i nick ovde na forumu) ima probni sto. što si kupio nov motor ako već hoćeš da mu povećavaš snagu? logičnije bi bilo da si uzeo nešto jače. moj savet je samo zamena lonca i ništa više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi samo stavio drugi auspuh, evo kako se cuje bandik 600, god sa leovince auspuh, malo je losija slika i zvuk. tek sam sad ubacio klip na youtube pa verovatno mora da prodje neko vreme dok ne bude dostupan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...