ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je nosena par puta ovog leta kada je i kupljena u Rodicu u BG-u..Ima stitnike za laktove, ramena i za ledja...Velicina je XXL i prodajem je bas iz tog razloga sto mi je poveca i zato sto sam to shvatio malo kasnije...Novu sam je platio negde oko17.000 i sada je cenim oko 14.000dinara...Mogla bi mozda i da prodje zamena i za neku isto jaknu za motor, malo nosenu, ali velicinu M. Evo i koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Novembar 22, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da si je oglasio pre 3 dana, odmah bi se dogovorili. Ja sam danas narucio preko ebay-a Dainese New Panama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno si faca! ;DPa kako brate stize od M do 2XL? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno si faca! ;DPa kako brate stize od M do 2XL? pa mislio je da ce da se ugoji ali se prevario Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 18, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ubi nas sve recesija ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan NE PRODAJE SE VISE ! Ugojio si se? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 25, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan NE PRODAJE SE VISE ! Ugojio si se? ;D Zima, slave, praznici, dobra klopa, znas kako to vec ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hehe dobri ste...Pa jesam jedno kilo-dva.. Slave ovo ono Ali ipak da ne jurcam tu, uzeo za sebe lepo, dao sam sebi pare i srecan ja duplo ;D Slave slave pre bih rekao ĆEVAP GRILL! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha, pa vrlo je moguce i da je on MALO uticao na to.Ali nije nista strasno, ja se ne zalim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 31, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se, sa'ce 'se ugojis opet, docek, pa Bozic pa opet docek pa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan jel prodata jakna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan NIje prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sta pise za koliku kilažu je , oćeš da ti dam neki mob telefon za nju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...