m.milivojevic 1987 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kupih preko alija pre par godina, nikada ga nisam koristio. Vozac-suvozac, koliko se secam, ima aux za deljenje muzike.Konekcija - kabal. Radi na baterije.Kvalitet zvuka, meni je nepoznat. Cena SMS poruke na 1245 (sto vise to bolje) Po slanju sms-a, pustite dokaz meni na pm, pa se dogovaramo oko preuzimanja! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Par ljudi me je pitalo sta i kako.Mislim da je ovde sve objasnjeno:US $11.03 8% Off | 2 way Motorbike Intercom Motorcycle Helmet Headset Communication System Interphone motor Headset Intercomunicador Earphone 2 way Motorrad Intercom Motorrad Helm Headset Kommunikation System Sprechanlage motor Headset Intercomunicador Kopfhörer|headset communication system|motorcycle helmet headsetmotor headset - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi, al saljem sms 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo kolegi @vwu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano April 9, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Al to ne znaci da ne treba slati sms-oveSent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...