Jump to content

Moto Zajednica

Путовање на КиМ

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: F800GS

Ok ti je ruta. Prošao sam skoro celu. Veći deo, pre nedelju dana. Jedino nisam išao Orahovac - Djakovica - Dečani. Javi tačno kad planiras da ides, da te dočekam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650

Рекло ми је пар људи који су ишли (не мотором) избегни Ђаковицу ако не мора туда, али с' обзиром да ћу ако успем да договорим, прву ноћ заноћити у Високим Дечанима, а другу у Св. Архангелима, ово је нешто логично. А и мислим да нема разлога.

Само да ме што више заобиђе киша и да се мој олд тајмер не поквари, и биће то све ок.

План је за 08.05.

Чујемо се

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova

Da se ubacim u pricu ako nije problem Bog ce znati moze da posluzu.

Planiram da 01.06 udjem na Kosovo iz pravca Skoplja preko Sar Planine - Djakovica - Decani pa da 02.06 nastavim do  Patrijarsije - K.Mitrovica – Gracanica – Gazimestan – Prolom Banja. " Jainikomoj " vidim da planiras da zanocis u Decanima pa bih te zamolio da podelis iskustvo kako si prosao unapred Hvala.

Pozdrav 

Sasa

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650

Наравно. Ако Бог да, да све прође како треба, преносим детаље чим се вратим.

• Zainteresovan, 418 postova
  • Motocikl: F800ST

Pre neki dan se vratio sa voznje pa da kucnem koju. 

Putanja je bila, AP Jarinje, Kosovska Mitrovica (Nocenje),

Pecka patrijarsija, Visoki Decani, povratak na Pec pa auto-putem na Prizren (cilj zaobici Djakovicu), SV Arhangeli(Nocenje)

Gracanica, Gazimestan, Kosovska Mitrovica, AP Jarinje

Na AP Jarinje stikeri da se izlepe obelezja na tablici, u prvih 10ak km od AP ima radarska kontrola. 

Kad se iz Kosovske Mitrovice krene prema Peckoj patrijarsiji navigacija vodi u ulicu koja je zatvorena zbog izgradnje stadiona (valjda), treba samo skrenuti u drugu desno posle prelaska mosta.

Kad primetite da cela kolona vozi oko ogranicenja, ima policije na putu 100%. Ja se na srecu nisam susretao sa policijom. 

U kruzni tok ulazi ko je jaci, pesaci prelaze gde god zamisle i svi im momentalno staju, semafora slabo ima, uglavnom je sve kruzni tok.

Navigacija najbolje radi kada se kuca gps kordinata a ne ima naseg manastira, crkve itd. Here i google maps rade ok.

Mts ima signal do Peci, juznije uglavnom samo roming. Telenor i Vip navodno su komplet u romingu. 

Ja sam jedan deo puta obracao paznju na ostale vozace kad ih preteknem da li ima neka reakcija kad vide nase tablice i nista nisam primetio. Bukvalno je i devojka imala isti utisak da nas niko konstantovao nije. U Prizrenu sam u svaku radnju usao sa Dobar dan, i takav pozdrav dobio nazad. Cak mi prodavac izvadio magnete koje je imao bez utisnute zastave tzv kosova, kad je skontao da tako nesto gledam. 

Mozda uzmem i napisem prvi putopis, ako uspem sve to lepo srociti :stabre:

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 536 postova
  • Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07

Popni se do karaule Kosare,kad vec tu prolazis..OBAVEZNO izbegni put od Prizrena prema Suvoj reci-Malisevu,strahovito velike guzve,agonija za voznju a i nemas nista spektakularno da vidis..Preporucujem ti put od Prizrena preko Sar planine i ski centra Brezovice,fantazija priroda ,nema guzva,uzivancija ..taman se spustas do gej kluba Bondstil,mozes tu da opalis neku fotku

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja